Καβακάς: "Ηττοπαθείς οι παίκτες μου"! [vid]

18/11/2012 - 20:17 Τελευταία τροποποίηση στις 21/11/2012 - 19:07

Με ανοιχτή και σκληρότατη κριτική στους ποδοσφαιριστές του σε δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου, ο Τίμος Καβακάς άστραψε και βρόντηξε εμφανώς εκνευρισμένος για την εξέλιξη που είχε ένα ακόμη εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας του. Ο προπονητής των Καλλονιατών δεν δίστασε να χαρακτηρίσει ακόμη και «ηττοπαθείς» τους ποδοσφαιριστές του, μιλώντας χωρίς περιστροφές ακόμη και για την περίπτωση ενίσχυσης της ΑΕΛΚ τα Χριστούγεννα με μεταγραφές.

Αξιοσημείωτη ήταν η αναφορά του, πως δεν γίνεται παίκτες αξίας όπως ο Λεοζίνιο, ο Μανούσος, ο Χλέμπ και ο Καζάκης- που δεν υπάρχουν σε ρόστερ άλλων ομάδων- να μην κάνουν τη διαφορά, καταλήγοντας πως… δεν φταίει ο ίδιος σαν προπονητής όταν γίνονται τέτοια τραγικά λάθη στην άμυνα.

Στην ανάλυση των δηλώσεών του, το συμπέρασμα είναι ότι είτε ο Τίμος Καβακάς έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη του Προέδρου να προχωρήσει σε τομές στην πορεία της σεζόν, είτε ότι είναι ήδη φευγάτος. Μένει να δούμε τι ισχύει από τα δύο ή αν υπάρχει κάτι άλλο ενδιάμεσο, από τις αποφάσεις της διοίκησης.

Δείτε τις δηλώσεις του Τίμου Καβακά

όπως αναπαράγονται στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΕΛΚ (Πηγή: aelk.gr)

{youtube}MLzootchrdY{/youtube}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey