Στήριξε Καβακά ο Μιχαλάκης κι έριξε την ευθύνη στους παίκτες

19/11/2012 - 15:48 Τελευταία τροποποίηση στις 19/11/2012 - 15:54

mixalakis_sfakianakis_aelk21Τέλος στον αναβρασμό που προκάλεσε η νέα ήττα της Καλλονής, αυτή τη φορά μέσα στη Μυτιλήνη από τον Απόλλωνα, βάζει ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Νίκος Μιχαλάκης μέσω συνέντευξής του στο a-sports.gr.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛΚ ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχει θέμα αλλαγής προπονητή, αλλά ούτε είναι προ των πυλών… σκούπα με ομαδικές αποχωρήσεις παικτών, δηλώνοντας πως η ομάδα της Καλλονής θα βγει πιο δυνατή από αυτή την αγωνιστική κρίση.

- Η Καλλονή σκόρπισε προσδοκίες με το ξεκίνημα του πρωταθλήματος, αλλά πλέον έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης από την 4η αγωνιστική… Η επόμενη ημέρα από την ήττα μέσα στη Μυτιλήνη από τον Απόλλωνα σηματοδοτεί αλλαγές, αν κρίνουμε και από τα όσα υποστήριξε ο κόουτς της ομάδας Τίμος Καβακάς… Είναι έτσι τα πράγματα;

"Επόμενη ημέρα υπό αυτή την έννοια δεν υπάρχει. Έχω εμπιστοσύνη και στο τεχνικό τιμ και στους παίκτες, οι οποίοι αποτελούν το καλύτερο ρόστερ της κατηγορίας… Πέρσι θέσαμε ένα στόχο, να φτάσουμε στα πλέι οφ ανόδου και τον κατακτήσαμε… Μέσα από τις δυσκολίες θα τα καταφέρουμε και φέτος στο νέο μας στόχο… Η ομάδα διαθέτει το μέταλλο για να το μπορέσει… Επαναλαμβάνω υπάρχει εμπιστοσύνη, πάντοτε στηρίζω τον προπονητή για να μην μπερδεύονται κάποιοι…"

- Άρα όλα είναι εντάξει;

"Κάναμε μια κοιλιά και θα την ξεπεράσουμε… Και πέρσι στις πρώτες 9 αγωνιστικές είχαμε 11 βαθμούς με δύο νίκες, πέντε ισοπαλίες και δύο ήττες. Σύμπτωση και μάλιστα η ανάκαμψη μας ξεκίνησε από τον αγώνα με τον Πιερικό που είναι και τώρα ο επόμενος αντίπαλος μας. Η Καλλονή θα βρει το δρόμο της."

- Φταίει όμως, κάποιος για τη φτωχή συγκομιδή;

"Για την έως τώρα πορεία της ομάδας την ευθύνη την έχουν οι παίκτες. Αν θα έπρεπε κάποιους να παρατηρήσω αυτοί θα ήταν οι παίκτες και όχι ο προπονητής. Καλά έκανε και μίλησε σκληρά για τους ποδοσφαιριστές. Και για να τελειώνουμε, δεν τίθεται κανένα θέμα προπονητή, το ξεκαθαρίζω μια και καλή."

- Οπότε υπάρχει κοινή γραμμή πλεύσης προέδρου - προπονητή, καθώς διαπιστώνω ταύτιση απόψεων... Πώς όμως γίνεται ταυτόχρονα να υπάρχει από τη μεριά της διοίκησης και εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές;

"Οι παίκτες είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν τους έχω εμπιστοσύνη. Για αυτό και δεν θα πάρω κανένα άλλο μέτρο… Είναι θέμα χρόνου η ανάκαμψη της ομάδας."

- Οι φίλαθλοι της Καλλονής, πάντως, στο ματς με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» έδειξαν την απογοήτευση τους και τα συνθήματα ήταν καυστικά…

"Θέλω όμως τη βοήθεια του κόσμου, εδώ στα δύσκολα… Ο κόσμος μπορεί να έχει παράπονα και πίκρα, αλλά όχι να φτάνουμε στο άλλο σημείο και να βρίζουμε τους παίκτες. Αυτό είναι λάθος. Οι ποδοσφαιριστές είναι αυτοί που πάνε ψηλά μια ομάδα. Δεν επιτρέπεται να βρίζουν τους παίκτες έπειτα από δύο άσχημες εμφανίσεις. Στη Γ’ Εθνική την πρώτη χρονιά χάσαμε το πρωτάθλημα μέσα στην έδρα μας από την τελευταία ομάδα. Τι έπρεπε να κάνω τότε, ειδικά εγώ που έβαζα και τα χρήματα μου; Λοιπόν ψυχραιμία…"

- Θα υπάρξει... σκούπα τον Ιανουαρίο, θα γίνουν μεταγραφές;

"Έχω εμπιστοσύνη στο ρόστερ. Ο Δεκέμβρης - Ιανουάριος δίνει πάντα τη δυνατότητα διορθωτικών κινήσεων. Αυτό δεν σημαίνει πως θα αλλάξουμε όλη την ομάδα. Κάποιες διορθωτικές κινήσεις μπορεί να γίνουν, αν και πιστεύω πως δεν θα είναι απαραίτητες γιατί θα έχουμε ανάκαμψη…"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey