Δεν πρόλαβαν Χλεμπ και Καζάκης

01/12/2012 - 13:22 Τελευταία τροποποίηση στις 01/12/2012 - 14:56

hleb_kazakisΗ προετοιμασία της ΑΕΛΚ για την κυριακάτικη αναμέτρηση κόντρα στη Δόξα Δράμας ολοκλρώθηκε πριν από λίγη ώρα, με την τελευταία προπόνηση στο "Γεώργιος Σκούφος" και ο Τίμος Καβακάς ανακοίνωσε τους 19 παίκτες που θα πλαισιώσουν την αποστολή. 

Κατά την προσφιλή του τακτική θα αποφασίσει όπως πάντα λίγη ώρα πριν την έναρξη του αγώνα εκείνον που θα κοπεί.

Η εβδομάδα κύλησε με δυσκολίες για τους Καλλονιάτες, αφού λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και της συνεχούς βροχόπτωσης, η ομάδα αναγκάστηκε να κάνει προπονήσεις τόσο στο Γήπεδο του Παπάδου, όσο και στο "Χριστοφίδειο" της Αγιάσου, σε πλαστικό ωστόσο τάπητα.

Από την αυριανή αναμέτρηση θα απουσιάσουν τόσο ο Καζάκης, όσο και ο Χλεμπ, οι οποίοι δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν, ενώ για ακόμα μια φορά δεν επιλέχθηκαν Χατζόπουλος, Τραορέ, Γάλας, και Βλαστέλλης. Επιστρέφουν πάντως Σερφά, Μανουσάκης και Γκονζάλες.

Οι 19 της αποστολής θα είναι οι εξής: Πάιερ, Μάππας, Σερφά, Μαιστόροβιτς, Χωριανόπουλος, Αναστασιάδης, Βαλιός, Κώτσιος, Κριπιντίρης, Λαμπρόπουλος, Γκόβας, Γκονζάλες, Λεοζίνιο, Μαρσέλο, Ντάμπος, Σιλιγαρδάκης, Μανουσάκης, Μανούσος, Γιόνδης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey