Ήρθε η Δόξα, παραμένει στον "αέρα" το ματς

02/12/2012 - 11:00 Τελευταία τροποποίηση στις 02/12/2012 - 11:10

tarlas_sportlesvos.gr_hq3Απίστευτη ταλαιπωρία υπέστη η αποστολή της Δόξας Δράμας, ώστε να φτάσει στη Μυτιλήνη για τον αγώνα της 12ης Αγωνιστικής με αντίπαλο την ΑΕΛΚ.

Μετά από τέσσερις ώρες αναμονής χθες στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" της Θεσσαλονίκης και μετά από συνολικά τρεις αναβολές, η πτήση της Aegean για Μυτιλήνη ματαιώθηκε λόγω της ισχυρής καταιγίδας που έπληττες για ώρες το νησί της Λέσβου. Οι Δραμινοί αναγκάστηκαν να καταλύσουν σε κοντινό ξενοδοχείο και σήμερα το πρωί στις 7:00, βρέθηκαν ξανά στο αεροδρόμιο.

Τελικά, η πτήση έγινε κανονικλα και η αποστολή της Δόξας Δράμας προσγειώθηκε στο "Οδυσσέας Ελύτης" χωρίς προβλήματα γύρω στις 8:30.

Πάντως, αν και ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 3 το μεσημέρι, κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν τελικά θα διεξαχθεί κανονικά. Κι αυτό γιατί ο αγωνιστικός χώρος του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης είναι αρκετά επιβαρημένος από τη συνεχή βροχόπτωση τις τελευταίες δύο ημέρες.

Το γεγονός ότι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές δε βρέχει πλέον, αυξάνει τις πιθανότητες για τη διεξαγωγή του αγώνα, ωστόσο επειδή οι μετεωρολόγοι προβλέπουν νέες βροχοπτώσεις από τις 14:00 και μετά, ίσως δυσκολέψει πολύ τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey