Ισοπαλία με Όλυμπο Αγιάσου

03/12/2012 - 18:36 Τελευταία τροποποίηση στις 06/12/2012 - 13:44

Olympos_AELK_filiko_2012Φιλικό αγώνα στο "Χριστοφίδειο" Γήπεδο της Αγιάσου έδωσε το μεσημέρι η ΑΕΛΚ με αντίπαλο τον τοπικό Όλυμπο και οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1.

Ο Τίμος Καβακάς θέλησε να τσεκάρει την αγωνιστική ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών, που μέχρι σήμερα δεν έχουν συγκεντρώσει αρκετό χρόνο συμμετοχής σε πρώταθλημα και κύπελλο, χρησιμοποιώντας και κάποιους νεαρούς παίκτες της Κ20.

Ο Όλυμπος προηγήθηκε στο σκορ με καταπλητκικό γκολ του Λαλά, ο οποίος επιχείρησε σουτ λίγο κάτω από το κέντρο του γηπέδου. Η ΑΕΛΚ χρειάστηκε τη... βοήθεια του Τσαμπλάκου για να ισοφαρίσει με αυτογκόλ σε 1-1. Οι Καλλονιάτες έχασαν και πέναλτι, με τον Καραβασίλη να πέφτει σωστά και να αποκρούει το σουτ του Κριπιντήρη.

Ο προπονητής της ΑΕΛΚ παρέταξε την ομάδα του με τους Πάγιερ, Κριπιντήρη, Βαλιό, Σερφά, Γάλα, Λαμπρόπουλο, Γκόβα, Ντάμπο, Μπουρού, Μανουσάκη και Βλαστέλλη, δίνοντας επίσης χρόνο συμμετοχής στην επανάληψη και στους νεαρούς Ευαγγελιδάκη, Λάτση και Τριλιανό.

Από την πλευρά του ο Θόδωρος Παπαλόπουλος ξεκίνησε βασικούς τους Καραβασίλη, Σπάχι, Καλουτζή, Μπαράκη, Αλεξίου, Τσαμπλάκο, Αγριμάκη, Ανήφορο, Σεραφίγκο, Λαλά και Ντουμερτάκη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey