Τέλος ο Καβακάς

09/12/2012 - 22:31 Τελευταία τροποποίηση στις 09/12/2012 - 22:40

kavakas_timos_aelk_agrinio1slΗ ήττα της ΑΕΛΚ από την Καβάλα ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τη διοίκηση των Καλλονιατών, που έβαλε τέλος στη συνεργασία της με τον Τίμο Καβακά.

Μπορεί μια εβδομάδα νωρίτερα ο Γιώργος Μανούσος να... κράτησε στη θέση του 40χρονο τεχνικό, λυτρώνοντας την ΑΕΛΚ στις καθυστερήσεις κόντρα στη Δόξα Δράμας, η νέα απώλεια βαθμών όμως στο σημερινό ματς του Σταδίου "Ανθή Καραγιάννη", αποτέλεσε το "κύκνειο άσμα" του Καβακά στον πάγκο της ΑΕΛΚ.

Στην ανακοίνωσή που εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛΚ τονίζεται πως η αγωνιστική εικόνα της ομάδας δεν είναι αντιπροσωπευτική των δυνατοτήτων της, ούτε πάντως και της προπονητικής αξίας του Καβακά, όμως σίγουρα η φράση αυτή θα ακούγεται απλώς παρήγορη στα αυτιά του νεαρού τεχνικού.

Πλέον, η διοίκηση των Καλλονιατών βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή και τα πρώτα σενάρια έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους, με το όνομα του Γιάννη Ματζουράκη να "παίζει" ανάμεσα στους υποψήφιους στόχους.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ ΑΕΛΚ ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Τιμόθεο Καβακά.

Τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα της ΑΕΛΚ μας δεν είναι αντιπροσωπευτικά τόσο των αγωνιστικών δυνατοτήτων της ομάδας μας όσο και της προπονητικής αξίας του Τιμόθεου Καβακά.

Ευχαριστούμε τον Τιμόθεο Καβακά για την έως τώρα προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey