Ασφυκτικό πρέσινγκ στον Παντελίδη

14/12/2012 - 14:36 Τελευταία τροποποίηση στις 14/12/2012 - 15:00

Pantelidis_Savvas3Η εβδομάδα περνάει, η ΑΕΛΚ παίζει την Κυριακή κόντρα στον Βύζαντα Μεγάρων, όμως παρότι έχει απολύσει τον Τίμο Καβακά από την περασμένη Κυριακή μετά την ήττα στην Καβάλα, παραμένει χωρίς τον αντικαταστάτη του στον πάγκο.

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛΚ Νίκος Μιχαλάκης δυσκολεύεται να έρθει σε συμφωνία με κάποιον προπονητή και οι επιλογές περιορίζονται μέρα με τη μέρα, λόγω των αρνητικών απαντήσεων στις κρούσεις των Καλλονιατών.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες του "SL", το ενδιαφέρον επέστρεψε στους αρχικούς υποψηφίους και συγκεκριμένα στον πρώτο, με τον οποίο εξάλλου υπήρξε και σημείο συνεννόησης κατά την πρώτη επαφή.

Διακαής πόθος της ΠΑΕ ΑΕΛΚ παραμένει λοιπόν ο Σάββας Παντελίδης και ο Πρόεδρος Νίκος Μιχαλάκης έχει αναλάβει το δύσκολο έργο, να κάμψει δηλαδή τις αντιρρήσεις του 47χρονου τεχνικού, που πέρυσι μάλιστα πανηγύρισε τον τίτλο και την άνοδο στη Super League με τον Πανθρακικό.

Στο μεσοδιάστημα οι προπονήσεις συνεχίζονται υπό την επίβλεψη του Τεχνικού Διευθυντή Λουκά Καραδήμου, ο οποίος θα κοουτσάρει και την ομάδα της Καλλονής την Κυριακή κόντρα στους Μεγαρίτες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey