Συζητάει για Γκόμες με Φωκικό!

26/12/2012 - 11:29 Τελευταία τροποποίηση στις 28/12/2012 - 17:19

gomez_mathieu_fokikosΗ έναρξη της μεταγραφικής περιόδου σε λίγες ημέρες αναμένεται να δώσει στην ΑΕΛΚ ρόλο πρωταγωνίστριας, από τη στιγμή που αναζητά εναγωνίως λύσεις κυρίως στην επίθεση, ώστε να βελτιώσει την εκτελεστική της δεινότητα.

Στον Τύπο έχουν γραφτεί αρκετά ονόματα μέχρι σήμερα, που είτε προτάθηκαν από μάνατζερς είτε απασχόλησαν έστω και σε φιλολογικό επίπεδο τους παράγοντες των Καλλονιατών. Από τον Ναζλίδη, στον Ογκουνσότο και εσχάτως στον Αγρίτη, περιπτώσεις που για διαφορετικούς λόγους η καθεμια δεν προχώρησαν μέχρι σήμερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του "SL" πάντως, η ΠΑΕ ΑΕΛΚ έχει εξετάσει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο απόκτησης του Μάθιου Γκόμες, επιθετικού του Φωκικού, που στο φετινό πρωτάθλημα έχει σκοράρει 4 γκολ σε 12 ματς. Ο 27χρονος Γάλλος μπορεί να μην ξεκίνησε εντεκαδάτος στην ομάδα της Άμφισσας, όμως γρήγορα απέκτησε φανέλα βασικού σκοράροντας μάλιστα κρίσιμα γκολ, που έχουν χαρίσει βαθμούς στο Φωκικό.

Ο Γκόμες δεσμεύεται με συμβόλαιο, αλλά ο Πρόεδρος Σίμος Παπαδημητρίου είναι ανοικτός στο ενδεχόμενο παραχώρησης του με το ανάλογο οικονομικό αντάλλαγμα. Η ΠΑΕ ΑΕΛΚ βολιδοσκόπησε τις προθέσεις του Φωκικού και βρίσκεται σε συζητήσεις για την απόκτηση του παίκτη, όμως δεν... παίζει μόνη της, αφού για τον Γάλλο επιθετικό έχουν ενδιαφερθεί και ομάδες της Super League.

Και μπορεί η διαδικασία του... πλειστηριασμού ενδεχομένως και να "ιντριγκάρει" τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΛΚ Νίκο Μιχαλάκη, όμως είναι βέβαιο πως οι εποχές δεν προσφέρονται για μεγάλα οικονομικά ανοίγματα, ειδικά μετά από κάποιες μεταγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού, οι οποίες δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα μέσα στο γήπεδο, κοστίζοντας όμως αρκετά χρήματα στους Καλλονιάτες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey