Γκόμες: "Χαρούμενος που με θέλει η ΑΕΛΚ"

28/12/2012 - 17:16 Τελευταία τροποποίηση στις 28/12/2012 - 17:45

Gomes_Mathieu_dilwseisΟ Μάθιου Γκόμες βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των Καλλονιατών για την ενίσχυσή τους στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και ο 27χρονος Γάλλος επιθετικός επιβεβαιώνει το αποκλειστικό ρεπορτάζ του "SL" για το ενδιαφέρον της ΑΕΛΚ προς το πρόσωπό του.

Ο Γκόμες των τεσσάρων γκολ σε 12 ματς φέτος με τη φανέλα του Φωκικού, που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Ισπανία με τις Ρεάλ Σοσιεδάδ, Σαλαμάνκα, Ρεάλ Ουνιόν και στην Ιταλία με τις Πομιτζλιάνο, Γιούβε Στάμπια, Σανρεμέζε και Απρίλια, βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων τόσο της Super League όσο και της Football League, ωστόσο δεσμεύεται με συμβόλαιο στο Φωκικό και για να παραχωρηθεί θα χρειαστεί κάποιο οικονομικό αντάλλαγμα.

Το "SL" βρήκε τον Μάθιου Γκόμες καθ' οδόν για την Ελλάδα, στο ταξίδι της επιστροφής από τη Γαλλία, όπου βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες για να περάσει τις γιορτές των Χριστουγέννων με την οικογένειά του.

Ο 27χρονος Γάλλος δέχθηκε να πει δυο λόγια, επιβεβαιώνοντας μάλιστα την κρούση της ΑΕΛΚ: "Γυρίζω στην Ελλάδα σήμερα και το βράδυ θα έχω επικοινωνία με τον μάνατζέρ μου, ώστε να αποφασίσω για το μέλλον μου. Είμαι πολύ χαρούμενος για τον ενδιαφέρον της Καλλονής, αλλά ακόμα δεν ξέρω πού θα αγωνίζομαι στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος".

Να σημειωθεί ότι ο Πρόεδρος του Φωκικού Σίμος Παπαδημητρίου δέχεται να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή, αν ικανοποιηθεί οικονομικά, με τις πληροφορίες του "SL" να κάνουν λόγο για ενα ποσό που ίσως και να ξεπερνά τις 40.000€, χρήματα που θα μπουν στα ταμεία της ομάδας της Άμφισσας, για μια μεταγραφή που θα κοστίσει φυσικά κάτι παραπάνω και για το συμβόλαιο του παίκτη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey