Αν χαλάσει του Γκόμες, πάει για Στεφανίδη

29/12/2012 - 12:05 Τελευταία τροποποίηση στις 29/12/2012 - 12:39

Stefanidis_Anagennisi_Gomes1Στην ΑΕΛΚ έχουν θέσει ως βασική προτεραιότητα την απόκτηση επιθετικού, που θα ενισχύσει τη γραμμή κρούσης της ομάδας μετά το αποτυχημένο μέχρι στιγμής στοίχημα του Λευκορώσου Χλεμπ και την παρατεταμένη απουσία του Βλάση Καζάκη.

Οι παράγοντες της ομάδας της Καλλονής χτύπησαν την πόρτα του Φωκικού, ο οποίος έχει βάλει πωλητήριο στον Μάθιου Γκόμες (φωτό δεξιά) και περιμένει από ώρα σε ώρα την απάντηση του 27χρονου Γάλλου στην πρόταση που κατέθεσαν στην ομάδα της Άμφισσας. Μάλιστα χθες, ο Γκόμες έκανε αποκλειστικές δηλώσεις στο "SL" επιβεβαιώνοντας το ενδιαφέρον των Καλλονιατών.

Ο Μπάμπης Τεννές πάντως έχει επιλέξει και τον εναλλακτικό στόχο, σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η περίπτωση του Γάλλου επιθετικού με τα 4 γκολ φέτος στο πρωτάθλημα. Πρόκειται για τον Γιάννη Στεφανίδη (φωτό αριστερά) της Αναγέννησης Γιαννιτσών, τον 26χρονο φορ με τα 7 γκολ σε 12 συμμετοχές στη Football League, που μετρά δύο συνεχόμενα χατ-τρικ, κόντρα σε Αναγέννηση Επανομής (0-3) και Δόξα Δράμας (2-3).

Τις μεταγραφικές υποθέσεις της ΑΕΛΚ χειρίζεται ο Τεχνικός Διευθυντής της ΠΑΕ Λουκάς Καραδήμος, όμως τις τελικές διαπραγματεύσεις θα κάνει ο Πρόεδρος Νίκος Μιχαλάκης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey