Αιχμηρή ανακοίνωση βετεράνων κατά Μιχαλάκη

30/12/2012 - 18:20

palaimaxoi_lesvou2012jpgΟ Σύλλογος παλαίμαχων ποδοσφαιριστών Λέσβου δε... χαρίστηκε στον Νίκο Μιχαλάκη, που σύμφωνα με καταγγελίες προσπάθησε να αποτρέψει τη διεξαγωγή του χθεσινού φιλικού αγώνα με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, μεταξύ της ομάδας των βετεράνων και της Μικτής Αστυνομίας / Λιμενικού.

Έβγαλαν μάλιστα ανακοίνωση, η οποία αφήνει αιχμές και βγάζει μεγάλη πικρία για το γεγονός πως ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛΚ δε σεβάστηκε με τη συμπεριφορά του "τον αμέτρητο ιδρώτα τους τις προηγούμενες δεκαετίες στον αγωνιστικό χώρο του Ταρλά, γράφοντας ιστορία στο συγκεκριμένο γήπεδο με το μεγάλο Αιολικό στη Β' Εθνική".

Αναλυτικά, ολόκληρη η ανακοίνωση του Συλλόγου Παλαιμάχων Λέσβου: "Αν και όλοι εμείς οι βετεράνοι του λεσβιακού ποδοσφαίρου δώσαμε έναν αγώνα για φιλανθρωπικό σκοπό μαζί με τη Μικτή της Αστυνομίας και του Λιμενικού Σώματος, θέλοντας να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη αυτές τις γιορτινές ημέρες, είμαστε αναγκασμένοι να καταγγείλουμε ένα περιστατικό που συνέβη εντός του αγωνιστικού χώρου στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, το οποίο προκάλεσε άσχημη εντύπωση σε όλους μας.

Την ώρα που ο φιλικός αγώνας ήταν σε εξέλιξη γίναμε μάρτυρες μιας αδικαιολόγητης επίθεσης από τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΛΚ κ. Νίκο Μιχαλάκη, ο οποίος φαίνεται πως είχε αντίρρηση ως προς τη διεξαγωγή του φιλικού μας αγώνα στον «Ταρλά», επειδή η ομάδα της Καλλονής χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο γήπεδο ως έδρα της στο πρωτάθλημα της Football League.

Ο κ. Μιχαλάκης, απευθυνόμενος προς τους διοργανωτές του αγώνα, επεσήμανε πως «δε σεβαστήκαν τον ιδρώτα του», με τον οποίο ισχυρίζεται πως συντηρεί τον αγωνιστικό χώρο του –κατά τα άλλα- Δημοτικού Σταδίου της πόλης μας. Ο αγώνας πάντως είχε τη συγκατάθεση του Δήμου Λέσβου και θα το επαναλάβουμε ξανά, ήταν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Αγνοεί προφανώς ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛΚ, πως όλοι εμείς οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές έχουμε χύσει αμέτρητο ιδρώτα τις προηγούμενες δεκαετίες, ώστε αυτό το γήπεδο να γνωρίσει πολλές ένδοξες στιγμές, γράφοντας ιστορία με τον μεγάλο Αιολικό στη Β’ Εθνική, σε εποχές που το να παίξεις σε αυτή την κατηγορία ήταν υπόθεση εξαιρετικά δύσκολη και εξασφαλιζόταν με την κατάθεση της ψυχής μας, όχι με τα χρήματα.

Τόσο εμείς ως Σύλλογος Βετεράνων Ποδοσφαιστών Λέσβου, όσο και η αντίπαλη ομάδα της Μικτής Αστυνομίας και Λιμενικού Σώματος, θέλαμε σήμερα απλώς να προσφέρουμε τη μικρή μας συνεισφορά προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Μητρόπολης Μυτιλήνης και τους άπορους συνανθρώπους μας.

Ειλικρινά, μας προκάλεσε έκπληξη η αντίδραση του κ. Νίκου Μιχαλάκη, αφού μέχρι σήμερα μας είχε δείξει πως η ΠΑΕ ΑΕΛΚ, της οποίας είναι μεγαλομέτοχος, ευαγγελίζεται το κοινωνικό της πρόσωπο, έχοντας θεσπίσει μάλιστα και το πρόγραμμα «ΑΕΛΚ στην κοινωνία, ΑΕΛΚ στο ποδόσφαιρο», προσφέροντας σε συντοπίτες μας πολύτιμη βοήθεια.

Λυπόμαστε για ότι συνέβη και κυρίως για το γεγονός πως εκείνοι που διαμαρτύρονταν για τη διεξαγωγή του αγώνα, δεν επέδειξαν τον ανάλογο σεβασμό προς όσους συμμετείχαν σε αυτόν, ούτε φυσικά προς το σκοπό πραγματοποίησης του αγώνα.

Καλή χρονιά και καλή καρδιά!"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey