Ντεμπούτο Τεννέ με Φωκικό

05/01/2013 - 15:21 Τελευταία τροποποίηση στις 06/01/2013 - 13:13

Panaitolikos_aelk_MARCELO1slΣτην Άμφισσα βρίσκεται η αποστολή της ΑΕΛΚ, για τον αυριανό αγώνα κόντρα στο Φωκικό, στην επανέναρξη του πρωταθλήματος της Football League και τη 15η Αγωνιστική.

Στον πάγκο των Καλλονιατών θα κάνει ντεμπούτο ο νέος προπονητής Μπάμπης Τεννές, που ανέλαβε να φέρεις εις πέρας τη δύσκολη αποστολή της ανόδου, διαδεχόμενος στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΛΚ τον Τίμο Καβακά.

Ο Τεννές πήρε μαζί του 18 παίκτες, κάνοντας αμέσως τη... διαφορά σε σχέση με τον προκάτοχό του, που επέλεγε να έχει στην αποστολή 19 παίκτες, ανακοινώνοντας την τελική 18άδα στο ξενοδοχείο.

Για το ματς κόντρα στο Φωκικό ο έμπειρος τεχνικός θα είναι αναγκασμένος να στερηθεί τις υπηρεσίες των Μαρσέλο και Μανούσου, που έχουν συμπληρώσει κάρτες, καθώς επίσης και των Βλάση Καζάκη και Τόνι Γκονζάλες. Ο Τεννές δίνει στον Βλαστέλλη την ευκαιρία που έψαχνε τόσο καιρό επί Καβακά, επαναφέροντάς τον στην αποστολή, όπως επίσης και τον Λευκορώσο Χλεμπ.

Αντίθετα, δε φαίνεται να υπολογίζονται οι Τραορέ και Χατζόπουλος, που έμειναν ξανά στη Μυτιλήνη...

Αναλυτικά οι 18 παίκτες: Πάιερ, Μάππας, Αναστασιάδης, Κώτσιος, Χωριανόπουλος, Μαϊστόροβιτς, Σερφά, Κριπιντίρης, Λαμπρόπουλος, Μανουσάκης, Γιόνδης, Λεοζίνιο, Γάλας, Σιλιγαρδάκης, Ντάμπος, Γκόβας, Βλαστέλλης, Χλεμπ.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι. Διαιτητές ορίστηκαν οι Μπλάνας, Αθανασόπουλος και Κυριακοπούλου από το Σύνδεσμο Μεσσηνίας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey