Έφταιγε ο... βαρδάρης για Κόλτση!

03/02/2013 - 22:07 Τελευταία τροποποίηση στις 03/02/2013 - 22:19

AELK_Tennes_pagkos1Ο Μπάμπης Τεννές δεν παραβρέθηκε στη Συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα με την Αναγέννηση Επανομής και έτσι έκανε δηλώσεις ο συνεργάτης του Γιώργος Κόλτσης, ο οποίος "χρέωσε" την ήττα στις ιδιαίτερες καιρικές συνθήκες, το κακό γήπεδο και τον... εκνευριστικό διαιτητή.

«Δυστυχώς για εμάς το σημερινό ήταν ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα. Η εξέλιξη του παιχνιδιού πήγε έτσι που δεν το περιμέναμε, καθώς ήρθαμε για ένα και μόνο αποτέλεσμα, τη νίκη. Οι άσχημες καιρικές και γηπεδικές συνθήκες μας επηρέασαν. Δεν μπήκαμε καλά, επιτρέψαμε στον αντίπαλο από ένα στημένο και ένα δώρο γκολ να πάρει διαφορά δύο τερμάτων.

Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να παίξουμε κάτω την μπάλα. Κάναμε φάσεις και θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε. Σήμερα δεν παίκτηκε ποδόσφαιρο. Είχαμε ένα διαιτητή που μας εκνεύρισε. Δεν ήξερε τι έδινε. Έμπαιναν μπάλες συνεχώς στο γήπεδο. Ο διαιτητής έχασε το παιχνίδι. Σε καθαρή φάση του Αναστασιάδη, όλος ο κόσμος που ήταν στο γήπεδο είδε τι έγινε, αυτός όχι. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι’ αυτό. Δεν το περιμέναμε. Εύχομαι καλή συνέχεια στην Επανομή, να πετύχει τη σωτηρία», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Κόλτσης.

(Ρεπορτάζ: flnews.gr)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey