Συγκινητική προσφορά Μιχαλάκη

07/02/2013 - 15:02

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛΚ Νίκος Μιχαλάκης, με μία κίνηση ανθρωπιάς που αποδεικνύει την κοινωνική του ευαισθησία, ανέλαβε τα έξοδα της εγχείρησης του ποδοσφαιριστή της Θύελλας Πηγής Δημήτρη Τζιώτη και δέχθηκε τα δημόσια συγχαρητήρια του σωματείου για την άμεση ανταπόκρισή του γύρω από το θέμα.

Αναλυτικά το ευχαριστήριο μήνυμα της Θύελλας Πηγής, έτσι όπως δημοσιεύτηκε στο lesvosnews.net.

Ευχαριστήριο  από το  Γ.Π.Π.Σ.ΘΥΕΛΛΑ ΠΗΓΗΣ  στο κ. Μιχαλάκη Νικόλαο
"Στις 06-02-2013 στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εγχείρηση στην όποια υποβλήθηκε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Θύελλας Πηγής  Τζιώτης Δημήτρης.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου άλλα και οι συμπαίκτες του στην ομάδα του ευχόμαστε καλή ανάρρωση και γρήγορα να επιστρέψει και πάλι γερός κοντά μας.

Επίσης το Δ.Σ. θα ήθελε να ευχαριστήσει από βάθους καρδιάς τον άνθρωπο και Πρόεδρο της ΑΕΛ Καλλονής κύριο Μιχαλάκη Νικόλαο, ο οποίος πρόθυμα δέχτηκε να αναλάβει το κόστος της επέμβασης αντιλαμβανόμενος τις δυσκολίες της οικογένειας άλλα και του συλλόγου στις δύσκολες μέρες που όλοι βιώνουμε.

Τον ευχαριστούμε για άλλη μια φόρα γιατί καθημερινά αποδεικνύει ότι νοιάζεται για το αθλητικό μέλλον αυτού του τόπου και μας κάνει όλους να αισθανόμαστε τυχεροί που αποφάσισε να ασχοληθεί με αυτό και ταυτόχρονα χαιρόμαστε που είναι ένας από εμάς απλός, προσιτός και πάνω από όλα Άνθρωπος."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey