Φθηνά τη γλίτωσε...

12/03/2013 - 12:03 Τελευταία τροποποίηση στις 12/03/2013 - 13:18

AELK_Larisa1Πολύς ντόρος για το... τίποτα έγινε για ακόμα μια φορά στην Πειθαρχική Επιτροπή της Football League, η οποία είχε καλέσει σε απολογία την ΠΑΕ ΑΕΛΚ για παράβαση συνολικά... 17 άρθρων του πειθαρχικού κώδικα και μετά από σχεδόν δύο μήνες την τιμώρησε με χρηματικό πρόστιμο ύψους 800€.

Η ΠΑΕ ΑΕΛΚ είχε κληθεί σε απολογία τόσο για τη συμπεριφορά των αξιωματούχων της, όσο και των φιλάθλων της στην αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕ Λάρισα. Σύμφωνα με το Φύλλο Αγώνα και την Έκθεση του Παρατηρητή, παράγοντας των γηπεδούχων είχε καταφερθεί με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για τη διαιτησία και τον αντίπαλο προπονητή στη διάρκεια του αγώνα, ενώ είχαν πέσει και καποια μπουκάλια από την κερκίδα εντός του αγωνιστικού χώρου. Μάλιστα, η Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β' - Γ' Εθνικής χρέωνε στην ΠΑΕ ΑΕΛΚ μέχρι και δυσφήμιση ποδοσφαιρικών αρχών - οργάνων, αλλά και του αθλήματος.

Ωστόσο, οι Καλλονιάτες τη γλίτωσαν σχετικά φθηνά κι αυτό οφείλεται κυρίως στην υπερασπιστική τους γραμμή, που αποδείχθηκε ότι έκανε εξαιρετική δουλειά, γλιτώνοντας ευτυχώς την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ από τα χειρότερα, αφού είναι γεγονός ότι πριν την εκδίκαση της υπόθεσης προβλέπονταν ακόμη και ποινές τιμωρίας της έδρας.

Τελικά, σύμφωνα με την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής: "Επέβαλε στην ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗ την πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των οχτακοσίων 800 ευρώ (αγώνας της 13-1-2013 με ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ 1964)."

(Φωτό: aelk.gr)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey