Tέλος ο Λουκάς Καραδήμος

23/04/2013 - 10:44 Τελευταία τροποποίηση στις 23/04/2013 - 11:25

Kartalis_Karadimos_AgiasosΗ ΠΑΕ ΑΕΛΚ είχε προχωρήσει στην πρόσληψη του Λουκά Καραδήμου στο τέλος του περασμένου Ιουλίου, στο πόστο του τεχνικού διευθυντή με τις φημολογίες της εποχής -που τελικώς επαληθεύτηκαν- να κάνουν τότε λόγο για παραγκωνισμό του Προκόπη Καρτάλη από τα κοινά των Καλλονιατών.

Ο Καραδήμος, από την ημέρα που ανέλαβε τα καθήκοντά του, πρωταγωνίστησε σε διάφορες μεταγραφικές υποθέσεις της ΑΕΛΚ, τόσο στην καλοκαιρινή περίοδο όσο και σε εκείνη του Ιανουαρίου. Η πρόσφατη επιστροφή του Καρτάλη στην ΠΑΕ, αυτή τη φορά σε ρόλο Γενικού Διευθυντή, δεν έδειξε να επηρεάζει τη συνεργασία των δύο ανδρών. Ωστόσο, σήμερα οι δρόμοι της ΠΑΕ ΑΕΛΚ και του Λουκά Καραδήμου χώρισαν, μια εξέλιξη που δεν ξάφνιασε πάντως τους καλά γνωρίζοντες τα της ομάδας του Λεκανοπεδίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ, ο Καραδήμος επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους και η λύση της συνεργασίας τους έγινε κοινή συναινέσει. Αναλυτικά: "Η ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Τεχνικό Διευθυντή Λουκά Καραδήμο. Ο κ. Καραδήμος για προσωπικούς λόγους δε θα μπορέσει να συνεχίσει στην ομάδα μας. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του."

(Φωτό: aelk.gr)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey