Κόλτσης: "Έχουμε δείξει χαρακτήρα..."

25/04/2013 - 10:33 Τελευταία τροποποίηση στις 25/04/2013 - 10:46

Koltsis_Giorgos_AELK_Syn_Typoy_FokikosΟ Μπάμπης Τεννές δεν αρέσκεται να εμφανίζεται στις Συνεντεύξεις Τύπου, έχοντας παραχωρήσει το συγκεκριμένο ρόλο στο συνεργάτη του Γιώργο Κόλτση, ο οποίος τόνισε στη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου πως μετά την γκέλα στα Μέγαρα, η ΑΕΛΚ δεν είχε κανένα άλλο περιθώριο πλη της νίκης απέναντι στο Φωκικό.

"Προερχόμασταν από μια κακή ισοπαλία στα Μέγαρα, όμως κόντρα στο Φωκικό δεν υπήρχε για εμάς κανένα άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης. Ευτυχώς, σε αντίθεση με το ματς του Βύζαντα, όπυ είχαμε τέσσερα δοκάρια, τα γκολ μπήκαν γρήγορα αυτή τη φορά. Έτσι τα παιδιά αποφορτίστηκαν από το άγχος και φτάσαμε σε αυτό το άνετο σκορ και τους τρεις πόντους."

Αναφορικά με τη μάχη της ανόδου, ο Κόλτσης επεσήμανε: "Κάνουμε τους υπολογισμούς μας, όπως κάθε ομάδα, όμως τα πάντα αντιστρέφονται από κάποιο απρόσμενο αποτέλεσμα στα υπόλοιπα παιχνίδια. Από την πλευρά μας παίζουμε τώρα την Κυριακή ένα δύσκολο ματς στη Λάρισα. Στοχεύουμε σε μια εμφάνιση ανάλογη με κάποια εξίσου δύσκολα εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος. Έχουμε δείξει χαρακτήρα με τις δυνατές ομάδες της κατηγορίας. Θα πρέπει να είμαστε πειθαρχημένοι και συγκεντρωμένοι σε όλο το 90 λεπτο, ώστε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε."

Δείτε τις δηλώσεις του Γιώργου Κόλτση

{youtube}HCysO-P0cWc{/youtube}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey