Όταν ο Γεωργαμλής μίλησε για... Αιολικό! [vid]

12/05/2013 - 11:06 Τελευταία τροποποίηση στις 12/05/2013 - 11:29

Georgamlis_LysandrosTις τελευταίες ημέρες η κουβέντα γύρω από μια ενδεχόμενη συγχώνευση έχει "ανάψει" για τα καλά, μετά την πρόταση που μετέφερε η πλευρά της ΠΑΕ ΑΕΛΚ στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση του Αιολικού, με την πλειοψηφία του φίλαθλου κόσμου του νησιού να δίνει ατύπως μια κάποια συγκατάθεση, εκφράζοντας ταυτόχρονα και τα "θέλω" της για την ονομασία που θα πρέπει να έχει η νέα ομάδα.

Άθελά του, μέρος σε αυτή τη "διαδικασία" που έχει έρθει στο προσκήνιο από την περασμένη Πέμπτη, πήρε και ο προπονητής της Καλλιθέας Λύσανδρος Γεωργαμλής στη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΛΚ.

Ο προπονητής των φιλοξενούμενων μπερδεύτηκε και αποκάλεσε "Αιολικό" -όχι μία αλλά δύο φορές- την ΑΕΛΚ στην τοποθέτησή του γύρω από το παιχνίδι που διεξήχθη στον "Ταρλά". Από την πλευρά τους οι υπεύθυνοι των Καλλονιατών φρόντισαν να του... υπενθυμίσουν ότι αντίπαλός της Καλλιθέας ήταν η Καλλονή κι εκείνος, χαμογελώντας αποκρίθηκε "εντάξει, στη Μυτιλήνη είμαστε", αποδεικνύοντας πως η δύναμη της συνήθειας είναι πολύ δύσκολο να παραμεριστεί. Πριν περάσει μάλιστα μισό λεπτό από το συγκεκριμένο περιστατικό, ευχήθηκε στον... Αιολικό να ανέβει κατηγορία!

Δείτε τις δηλώσεις του Λύσανδρου Γεωργαμλή (πηγή: aelk.gr)

{youtube}z37pVVMYPcE{/youtube}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey