"Βλακεία επαναλαμβανόμενη, γίνεται κακοήθεια"

12/05/2013 - 21:06 Τελευταία τροποποίηση στις 12/05/2013 - 21:13

aelk_3dΑνακοίνωση - απάντηση στα όσα κατήγγειλε χθες και σήμερα η ΠΑΕ Καλλιθέα, εξέδωσε πριν λίγο η διοίκηση των Καλλονιατών, στην οποία επιστρέφει ως... απαράδεκτους τους χαρακτηρισμούς της αθηναϊκής ομάδας, αφήνοντας υποννοούμενα για έμμεσο συμφέρον της -εκτός του βαθμολογικού- από τη μεταξύ τους αναμέτρηση.

Αναλυτικά: "Τρία χρόνια τώρα που πρωταγωνιστούμε στις επαγγελματικές κατηγορίες, οι ομάδες που πέρασαν από την έδρα μας έδιναν συγχαρητήρια και απένειμαν τα εύσημα για την φιλοξενία μας εξαίροντας την αντιμετώπιση που τύγχαναν.

Όλα αυτά μέχρι χθες που η ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ και η διοίκησή της, που για χρόνια συμμετέχει στο ποδόσφαιρο που η ίδια τώρα μέμφεται και υβρίζει στο πρόσωπο της νέας στα ποδοσφαιρικά δρώμενα Καλλονής, ήρθε για να πάρει τη νίκη αλλά η αγωνιστική -και μόνο- υπεροχή της ΑΕΛΚ μας την υποχρέωσε σε μια καθαρή ήττα 2-0 αντί για 5-0.

Αν το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει μια προοπτική να πάει μπροστά, αυτή σίγουρα δεν μπορεί να στηρίζεται σε αναχρονιστικές πρακτικές. Μήπως ωστόσο οι κύριοι της ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ, με την πολυετή παρουσία τους στο χώρο, δεν έχουν τίποτα ουσιαστικό να επιδείξουν παρά μόνο τέτοιου είδους πρακτικές; Μήπως τόσα χρόνια λυμαίνουν το ελληνικό ποδόσφαιρο και μία πρώτη θετική πράξη τους για την εξυγίανσή του θα ήταν η άμεση αποχώρησή τους από αυτό;

Τη χθεσινή τους ανακοίνωση την αγνοήσαμε, αλλά επειδή η επαναλαμβανόμενη βλακεία παύει να είναι βλακεία και γίνεται κακοήθεια, θελήσαμε σήμερα να απαντήσουμε. Η διπλή ανακοίνωση μαρτυρά πως η Καλλιθέα βρίσκεται σε πανικό από την ήττα.

Αν η ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ερμηνεύει τα χειροκροτήματα και τις επευφημίες του κόσμου μας καθώς και το πάθος των ποδοσφαιριστών μας για τη νίκη ως «κλίμα τρομοκρατίας» τότε μάλλον τα μέλη της αποστολής της βρίσκονταν σε άλλο γήπεδο.

Τους χαρακτηρισμούς περί «αλητών» τους επιστρέφουμε στο ακέραιο. Όσο για το κλείσιμο της παροχής νερού στα αποδυτήρια ξεκαθαρίζουμε πως προήλθε από τεχνικό πρόβλημα και αφορούσε και τα αποδυτήρια της ομάδας μας. Όσοι ισχυρίζονται αντίθετα πράγματα, μάλλον αρέσκονται στο να βλέπουν φαντάσματα...

YΓ 1: Κύριοι της ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ γιατί τόση πρεμούρα; Χάσατε μήπως τίποτε άλλο πέρα από τους τρεις βαθμούς της νίκης;

ΥΓ 2: Ελπίζουμε η αποστολή της ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ να έμεινε ευχαριστημένη από την παραχώρηση του σύγχρονου προπονητικού μας κέντρου "Γεώργιος Σκούφος" για τη σημερινή της προπόνηση, έστω κι αν περίμενε την ολοκλήρωσή της για να προβεί στην έκδοση της δεύτερης αχαρακτήριστης ανακοίνωσής της. Ας είναι, έτσι βλέπουμε εμείς στην Καλλονή το ποδόσφαιρο."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey