Πάνοπλη για "2" στις Σέρρες

14/05/2013 - 13:14

AELK_training_tarlas7Πανέτοιμη η ΑΕΛΚ για τον αγώνα της χρονιάς κόντρα στον Πανσερραϊκό την Τετάρτη (15/5, 17:00), αναχώρησε το πρωί με προορισμό τις Σέρρες.

Οι Καλλονιάτες θα αντιμετωπίσουν την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου, στο πλαίσιο της 39ης Αγωνιστική της Football League, γνωρίζοντας πως με ενδεχόμενη νίκη τους θα έχουν αγκαλιάσει την απ' ευθείας άνοδο στην Α' Εθνική. Από την άλλη μεριά, ο Πανσερραϊκός παίζει ίσως το τελευταίο του χαρτί για τη συμμετοχή του στα playoffs και θα έχει το άγχος μιας πιθανής αποτυχίας να βαραίνει τα πόδια των παικτών του.

Νωρίς το πρωί, οι παίκτες του Μπάμπη Τεννέ έκαναν ένχα χαλάρωμα στο Γήπεδο "Γεώργιος Σκούφος" και αμέσως μετά ο τεχνικός της ΑΕΛΚ ανακοίνωσε τους 19 παίκτες, που απαρτίζουν την αποστολή, από την οποία απουσιάζουν οι Γκονζάλες, Καζάκης, Μάρα και Βαλιός.

Αναλυτικά η αποστολή: Σιδεράκης, Μάππας, Λαμπρόπουλος, Αναστασιάδης, Σιλιγαρδάκης, Κριπιντήρης, Γκόβας, Γάλας, Ντιμπαλά, Μαρσέλο, Κώτσιος, Κάντζι, Πεντράχα, Λεοζίνιο, Γιόνδης, Σερφά, Χωριανόπουλος, Βλαστέλλης, Μανούσος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey