"Βροχή" συγχαρητηρίων για την άνοδο

30/05/2013 - 11:43

AELK_Ol_Volos_2-2_Panigyriko_Liksi2Τα συγχαρητήριά τους για την άνοδο της ΑΕΛΚ στη Super League εξέφρασαν φορείς του τόπου και αθλητικοί σύλλογοι εντός και εκτός νησιού.

Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Χίου κ. Πολύδωρος Λαμπρινούδης, η Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου κ. Χριστιάνα Καλογήρου, ο Διοικητής του ΕΚΑΒ κ. Δημήτρης Παπαγιαννίδης, ο Πρόεδρος, ο Αντιπρόεδρος και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ναυτιλιακής Εταιρείας Λέσβου, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικών Συντακτών και ο Πρόεδρος της ΕΠΑΕ κ. Σπύρος Καλογιάννης.

Συγχαρητήρια εξέφρασαν επίσης οι πρόεδροι των ΠΑΕ Πανθρακικός, ΠΑΟΚ, Αστέρας Τρίπολης, Πλατανιάς Χανίων, Λεβαδειακός, Πανιώνιος, Εθνικός Γαζώρου, Παναιτωλικός, Φωκικός, Νίκη Βόλου, Θρασύβουλος και Αναγέννηση Γιαννιτσών, τα τοπικά σωματεία της Λέσβου: Παλλεσβιακός Μυτιλήνης, Όλυμπος Αγιάσου, Διαγόρας Αγίας Παρασκευής, Ατρόμητος Αγίας Μαρίνας, Αίας Μυτιλήνης, Ερμής Παμφίλων, Ανδρονικάς Παρακοίλων, καθώς και ο Σύλλογος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Λέσβου και η Παλλεσβιακή Ένωση Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά, η επιστολή του Συλλόγου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Λέσβου:

"Κύριε Πρόεδρε,

Το Διοικητικό Συμβούλιο και όλα τα μέλη του Συλλόγου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Λέσβου σας συγχαίρουν για την άνοδο της ΑΕΛ Καλλονής στη Super Leaque. Είναι ένα κορυφαίο γεγονός για το ακριτικό νησί μας που ήρθε μέσα από μεγάλη προσπάθεια αγωνιστική, οργανωτική και πάνω απ’ όλα οικονομική.

Αλλάξατε με αυτή την μεγάλη επιτυχία τη ζωή του τόπου μας που από εδώ και ‘μπρός θα ζεί σε ρυθμούς Super Leaque.

Σας συγχαίρουμε και ευχόμαστε να είναι εξίσου επιτυχημένη η πορεία της ΑΕΛΚ στο νέο ξεκίνημά της.

Με εκτίμηση για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                     Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Δημ. Φωταρέλλης                 Φραγκούλης Μέγας"

AELK_Ol_Volos_2-2_Panigyriko_Liksi3Αναλυτικά η επιστολή του Ανδρονικά Παρακοίλων:

"Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ και οι Παίκτες του Γ.Α.Σ Ανδρονικάς Παρακοίλων σας συγχαίρουν για την προσπάθεια που κάνατε όλον αυτόν τον καιρό στη Β' Εθνική. Κάνατε ένα ολόκληρο νησί να πέταει από χαρά και συγκίνηση.

Ο Γ.Α.Σ Ανδρονικάς σας εύχεται από καρδιάς καλή πορεία στην Α' Εθνική και θα είμαστε πάντα παρόντες στους αγώνες σας. Και τέλος ένα μεγάλο μπράβο στον κ. Μιχαλάκη για την πίστη και την αφοσίωση προς την ομάδα και αυτό που κάνει πάνω στο νησί μας.

Με εκτίμηση"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey