Διευκρινίσεις για τη στελέχωση της Κ14

06/06/2013 - 16:28 Τελευταία τροποποίηση στις 06/06/2013 - 16:34

aelk_3dΔιευκρινιστική ανακοίνωση σχετικά με τη δημιουργία της ομάδας Κ14 εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛΚ, σε μια προσπάθεια να αποφευχθούν παρερμηνείες αναφορικά με τα παιδιά εκείνα, τα οποία ανήκουν ήδη σε κάποιο ποδοσφαιρικό σύλλογο.

Πιο αναλυτικά: "Καθώς παρερμηνεύθηκε η επισήμανσή μας πως οι μικροί ποδοσφαιριστές θα στελεχώνουν την Κ14 μόνο με την σύμφωνη γνώμη των κηδεμόνων τους, διευκρινίζουμε πως γνωρίζουμε ασφαλώς πως πολλά από τα παιδιά που θα επιλεγούν θα ανήκουν σε άλλα ποδοσφαιρικά σωματεία του νησιού μας, με τα οποία προφανώς θα έρθουμε σε επαφή για την μετεγγραφή τους στην ΑΕΛΚ. Ωστόσο, σε αυτή την ηλικία, μας ενδιαφέρει πρωτίστως η γνώμη των γονέων και σε δεύτερο επίπεδο των δασκάλων των παιδιών.

Επειδή πολλοί από εμάς είμαστε γονείς γνωρίζουμε πως αναλαμβάνουμε μια σημαντική ευθύνη απέναντί στην κοινωνία και διαβεβαιώνουμε πως προτεραιότητα του συλλόγου μας δεν είναι μόνο η ποδοσφαιρική αλλά και η εκπαιδευτική εξέλιξη των παιδιών.

Άλλωστε οι ποδοσφαιριστές των τμημάτων υποδομής μας όπως και των ακαδημιών μας (θα ανακοινωθούν προσεχώς) θα βρίσκονται υπό την συνεχή εποπτεία της παιδοψυχολόγου μας κ. Μαρίας Βερβέρη, η οποία και πέρυσι πρόσφερε σημαντικό έργο με τους νέους της Κ20. Παράλληλα, υπάρχει η σκέψη να δημιουργηθούν τμήματα αγγλικών, επιχορηγούμενα από την ομάδα μας, για την εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας (ειδικότερα η ποδοσφαιρική ορολογία) από τους νέους ποδοσφαιριστές."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey