Αθανασίου: "Δέσμευση Σαμαρά για Ταρλά" [vid]

08/06/2013 - 14:59 Τελευταία τροποποίηση στις 09/06/2013 - 05:07

Athanasiou_AELK_Ol_volos_TarlasΚάτι αρχίζει να κινείται έστω και σε επίπεδο θεωρητικό, τη δεδομένη στιγμή, αναφορικά με τις εργασίες που απαιτούνται να γίνουν στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, ώστε αυτό να καταστεί κατάλληλο για τους αγώνες της ΑΕΛΚ στη Super League.

Ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Χαράλαμπος Αθανασίου με σημερινή του δήλωση γνωστοποίησε τη δέσμευση του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά ως προς την εξασφάλιση των οικονομικών πόρων από την Πολιτεία για τα έργα στον "Ταρλά" και μάλιστα ανακοίνωσε πως την ερχόμενη Τρίτη (11/6) θα επισκεφθεί τη Μυτιλήνη ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης, ώστε να προχωρήσει σε επιτόπου θεώρηση του γηπέδου και να συμμετάσχει σε σύσκεψη με τους τοπικούς φορείς, εξετάζοντας και το χρονοδιάγραμμα.

Σύμφωνα με τον κ. Αθανασίου, υπάρχουν συγκεκριμένες σκέψεις που θα κατατεθούν στο Δημοτικό Συμβούλιο, εφόσον το γήπεδο ανήκει στο δήμο Λέσβου, για την ταχύτερη διεκπεραίωση των εργασιών, με στόχο να ξεπεραστούν κάποιες γραφειοκρατικές διαδικασίες των ευρωπαϊκών διαγωνισμών.

Δήλωσε μάλιστα χαρακτηριστικά ο αναπληρωτής Υπουργός πως "δε θέλω να χάσω όχι μέρα, ούτε ώρα", δείχνοντας πως αντιμετωπίζει το σοβαρό αυτό πρόβλημα με θέρμη, θέλοντας να προσφέρει στον τόπο ένα έργο, που τείνει να καταστεί λαϊκή απαίτηση μετά την άνοδο της ΑΕΛΚ στη Super League.

Δείτε σε βίντεο τις δηλώσεις του αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών Χαράλαμπου Αθανασίου

{youtube}fG0QDbfJBO4{/youtube}

(Βίντεο: Γιώργος Παπαδόπουλος)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey