Απομακρύνεται ο Κάντζι;

12/06/2013 - 10:10

Kandji_AEL_AELK2Μια ανάσα από τη μεταγραφή του στο Λεβαδειακό φαίνεται πως βρίσκεται ο Μακούμπα Κάντζι, που εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος της Football League, αγωνιζόμενος με την ΑΕΛΚ.

Ο γεννημένος στη Σενεγάλη επιθετικός, που πρόσφατα επέλεξε να χριστεί διεθνής με τη φανέλα της δεύτερης πατρίδας του, της Γκάμπια, εκεί όπου έζησε τα παιδικά του χρόνια, είναι σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα του Τύπου έτοιμος να γίνει... Βοιωτός.

Ο μάνατζέρ του βρίσκεται σε διαρκείς συζητήσεις με ομάδες της Super League, χωρίς φυσικά να κλείνει το δίαυλο επικοινωνίας με τους Καλλονιάτες, οι οποίοι περιμένουν να χτυπήσουν την κατάλληλη στιγμή, παρακολουθώντας διακριτικά την υπόθεση. Είναι βέβαιο εξάλλου, πως ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛΚ Νίκος Μιχαλάκης θα κάνει τη δική του ρελάνς, ώστε να κρατήσει τον υψηλόσωμο ποδοσφαιριστή στη Μυτιλήνη, έχοντας αναγνωρίσει τη συνεισφορά του στο μεγάλο επίτευγμα της ανόδου.

Ο Κάντζι ήταν ένας από τους σημαντικότερους σε προσφορά παίκτες της ΑΕΛΚ στο Β' Γύρο, βοηθώντας τους Καλλονιάτες με τα γκολ, τις ασίστ και τη γενικότερη απόδοσή του μέσα στο γήπεδο, να φτάσουν στην επίτευξη του μεγάλου στόχου, της ανόδου στην Α' Εθνική, για πρώτη φορά στα χρονικά της Λέσβου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey