Δηλώσεις και... μάχη με το χρόνο! [vids]

12/06/2013 - 16:22 Τελευταία τροποποίηση στις 12/06/2013 - 16:19

Ioannidis_Athanasiou_Vounatsos_dilwseisΑμέσως μετά την επιθεώρηση του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, ακολούθησαν δηλώσεις προς τους εκπροσώπους του Τύπου.

Αναλυτικά, ο κ. Ιωαννίδης δήλωσε: «Η ανταπόκριση του Πρωθυπουργού στο αίτημα του κ. Αθανασίου για το Στάδιο ήταν άμεση και έχω την εντολή να γίνουν όλα όσα χρειάζονται για να είναι έτοιμο με την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου. Είναι κρίμα ένα τόσο όμορφο νησί να έχει μια ομάδα στην Α' Εθνική και να μην μπορούν οι φίλαθλοι να τη χαρούν στον τόπο τους. Γι' αυτό ακριβώς το λόγο μας ζήτησε και ο κ. Σαμαράς να κάνουμε όλα όσα απαιτούνται. Οι διαδικασίες θα έπρεπε να είχαν ξεκινήσει... χθες. Το Στάδιο δεν έχει καμία σχέση όπως μου το είχαν περιγράψει, είναι πολύ καλό και με τις παρεμβάσεις που θα γίνουν θα γίνει πλήρες».

{youtube}kmu9DwCa7ME{/youtube}

Από την μεριά του ο κ. Αθανασίου τόνισε: «Υλοποιούμε την εντολή του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και μαζί με τον Υφυπουργό Αθλητισμού θα κάνουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε το Στάδιο να είναι έτοιμο όταν πρέπει. Αξίζουν συγχαρητήρια στον κ. Μιχαλάκη για ότι έχει κάνει μέχρι σήμερα και είναι υποχρέωση μας να κάνουμε και εμείς από τη μεριά μας ό,τι είναι δυνατόν για να μείνει η ομάδα στο νησί και να βλέπουν οι φίλαθλοι της Λέσβου τους αγώνες στη Super League».

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛΚ, Νίκος Μιχαλάκης, επεσήμανε: «Η Καλλονή μας ένωσε όλους. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό κ. Σαμαρά, τον κ. Ιωαννίδη,τον κ. Αθανασίου και τον Περιφερειάρχη κ. Γιακαλή για την πολύτιμη βοήθεια τους. Ελπίζω όλα να γίνουν όπως πρέπει και οι φίλαθλοι του νησιού να δουν την ΑΕΛΚ να αγωνίζεται στην Μυτιλήνη. Ο Δήμος μέχρι τώρα καθυστερεί, αλλά εύχομαι από εδω και πέρα όλα να γίνουν γρήγορα και να είμαστε έτοιμοι στο ξεκίνημα της σεζόν».

{youtube}12FE8s7r9hc{/youtube}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey