Τεννές τέλος, νέα εποχή με Ματζουράκη!

13/06/2013 - 12:42

Matzourakis_Kallithea_AELK1Ο Γιάννης Ματζουράκης επιστρέφει στη Λέσβο για να οδηγήσει την ΑΕΛΚ στα δύσβατα μονοπάτια της Super League, στο δεύτερο του πέρασμα από την ομάδα της Καλλονής.

Η ΠΑΕ ΑΕΛΚ ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα την πρόσληψη του "Ρουμάνου" στο τιμόνι του συλλόγου, ποντάροντας στην εμπειρία του από πρωταθλήματα τέτοιας κατηγορίας και φυσικά στο γεγονός πως ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά την ΑΕΛΚ και δε θα χρειαστεί τον παραμικρό χρόνο προσαρμογής.

Νωρίτερα, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Νίκος Μιχαλάκης με προσωπική του δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ευχαρίστησε τον Μπάμπη Τεννέ για τη συνεργασία τους, τονίζοντας σε κάθε τόνο πως η προσφορά του στην ομάδα της Καλλονής ήταν καταλυτική για την επίτευξη της ανόδου στη Super League.

Ο Ματζουράκης πιάνει άμεσα δουλειά, αφού ο μεταγραφικός σχεδιασμός απαιτεί τη δική του καθοδήγηση για το χτίσιμο της νέας ΑΕΛΚ, που θα εκπροσωπήσει για πρώτη φορά τη Λέσβο στην Α' Εθνική.

Η λιτή ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛΚ για την πρόσληψη: "Η ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον έμπειρο προπονητή Γιάννη Ματζουράκη."

Η ευχαριστήρια δήλωση του Προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΛΚ για τον Μπάμπη Τεννέ: "Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ Νίκος Μιχαλάκης ευχαριστεί προσωπικά τον κ. Μπάμπη Τεννέ για την προσφορά του στην ομάδα μας η οποία υπήρξε καταλυτική στην πορεία προς την άνοδό της στη Super League. Του εύχεται κάθε καλό."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey