Στην Ιταλία η ΑΕΛΚ

17/07/2013 - 12:20

AELK_training_Skoufos_proti1Αναχώρησε η αποστολή της ΑΕΛΚ για την Ιταλία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, μοντάροντας την ομάδα που θα εκπροσωπήσει τη Λέσβο για πρώτη φορά στα χρονικά, στη Super League.

Οι 27 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Γιάννης Ματζουράκης για να ταξιδέψουν στο Πινζόλο της βόρειας Ιταλίας είναι οι: Ανέστης Αναστασιάδης, Τζίμης Βλαστέλλης, Γιώργος Μανούσος, Μιχάλης Κριπιντήρης, Γιώργος Χωριανόπουλος, Άντριου Χογκ, Ούγκο Φαρία, Λευτέρης Μάππας, Γιάννης Σιδεράκης, Νίκος Γάλας, Ιωσήφ Λαμπρόπουλος, Λεάντρο, Χάρης Σιλιγαρδάκης, Μαρσέλο, Λεοζίνιο, Βλάσης Καζάκης, Στρατής Βαλιός, Ανδρέας Ντάμπος, Μάρκο Ντος Σάντος, Γιακούμπ Ποντανί, Εμάνουελ Περόνε, Γιονάν Γκαρσία.  Επίσης οι νέοι: Δημήτρης Μπουρούς, Κώστας Λίμα, Ραφαήλ Γιουκάρης, Τζόναταν Μούτσα, Κυριάκος Ευαγγελιδάκης.

Την αποστολή συνοδεύει σύσσωμο το τεχνικό επιτελείο, οι Θαλής Θεοδωρίδης, Παναγιώτης Νάσης και Βασίλης Σέγκος, ο φυσιοθεραπευτής Παναγιώτης Ψούχλος, ο μασέρ Δημήτρης Καϊδώνης και ο φροντιστής Σταύρος Βαξεβάνης. Την ομάδα συνοδεύει ο Γενικός Αρχηγός Δημήτρης Αγγελώνιας, ενώ τις επόμενες ημέρες θα βρεθεί στο Τρεντίνο και ο Γενικός Διευθυντής Προκόπης Καρτάλης.

Η ΑΕΛΚ ταξίδεψε αεροπορικώς για Αθήνα και κατόπιν επιβιβάστηκε στην πτήση Α3 660 με προορισμό το αεροδρόμιο της Μαλπένσα του Μιλάνου. Από εκεί το ταξίδι συνεχίστηκε οδικώς μέχρι το Πινζόλο. Η ομάδα της Καλλονής θα παραμείνει στην Ιταλία μέχρι τις 29 Ιουλίου, δίνοντας μάλιστα τρία πολύ δυνατά φιλικά με την Τζένοα (24/7), τη Λιβόρνο (26/7) και την Μπολόνια (27/7).

(Φωτό: aelk.gr)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey