Στο Ο.Α.Κ.Α. με Ολυμπιακό!

19/07/2013 - 12:23 Τελευταία τροποποίηση στις 19/07/2013 - 12:49

OAKA_Olympiakos_Asteras_Tripolis_TelikosΟ κύβος ερρίφθη! Οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΑΕΛΚ, εξετάζοντας το προηγούμενο διάστημα όλες τις παραμέτρους για την καλύτερη δυνατή επιλογή γηπέδου που θα φιλοξενήσει -λόγω της δεδομένης αδυναμίας του Ταρλά- την πρεμιέρα της στη Super League κόντρα στον Ολυμπιακό, κατέληξε στη χρησιμοποίηση του Ο.Α.Κ.Α.

Η οριστικοποίηση της επιλογής του Ο.Α.Κ.Α. έγινε μόλις πριν από λίγο και διαφαίνεται πως θα χρησιμοποιηθεί για μόλις μία φορά, καθώς η επόμενη ή οι επόμενες αναμετρήσεις που ενδεχομένως να γίνουν με γηπεδούχο την ΑΕΛΚ στην Αθήνα, μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών στον Ταρλά, πιθανότητα θα διεξαχθούν στο γήπεδο της Φυλής.

Η επιλογή του Ο.Α.Κ.Α. γίνεται για προφανείς λόγους, καθώς η ΠΑΕ ΑΕΛΚ γνωρίζει την εμπορική δυναμική του παιχνιδιού απέναντι στους νταμπολούχους Ελλάδας, που όπως όλα δείχνουν θα πραγματοποιήσουν και τα επίσημα…. «αποκαλυπτήριά» τους εντός συνόρων και μπροστά στο κοινό τους στις 19 Αυγούστου, αφού μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί κάποιο δυνατό φιλικό στο «Καραϊσκάκης» πριν τη σέντρα του πρωταθλήματος.

Οπότε είναι δεδομένο πως πέραν του μεγάλου ενδιαφέροντος των Λέσβιων φιλάθλων που αναμένεται να ταξιδέψουν μαζικά για την «πρώτη» της Καλλονής στο λεκανοπέδιο των Αθηνών, αντίστοιχο θα υπάρξει και από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού.

Και οι πρόχειρες εκτιμήσεις για τον κόσμο που θα βρεθεί στις κερκίδες του Ο.Α.Κ.Α. για την πρεμιέρα Καλλονής και Ολυμπιακού, δικαίως κάνουν λόγω για άνω των 20.000 φιλάθλων, που σημαίνουν μεγάλα οικονομικά οφέλη για την ΠΑΕ ΑΕΛΚ, αφού η συμφωνία που επετεύχθη με τη διοίκηση του Σταδίου είναι πιο συμφέρουσα, απ' ότι τελικά υπολογιζόταν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey