Ανεβάζει στροφές στην προετοιμασία

19/07/2013 - 18:03 Τελευταία τροποποίηση στις 19/07/2013 - 18:29

AELK_Pinzolo_Training_3rdDay_1Πολλά λίτρα... ιδρώτα χύνουν καθημερινά οι παίκτες της ΑΕΛΚ, βγάζοντας πάντως εις πέρας το απαιτητικό πρόγραμμα προπονήσεων που έχει καταρτίσει το τεχνικό επιτελείο για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Πινζόλο της Ιταλίας.

Οι ποδοσφαιριστές ακολουθούν καθημερινά διπλές προπονήσεις και από χθες ο ρυθμός έγινε ακόμη πιο εντατικός υπό τις οδηγίες του Θαλή Θεοδωρίδη και του γυμναστή Βασίλη Σέγκου, καθώς τις ασκήσεις φυσικής κατάστασης και αντοχής, διαδέχθηκαν ασκήσεις αμυντικής και επιθετικής τακτικής, όπως και παιχνίδι σε μικρό χώρο.

Το ποτάμι, που βρίσκεται δίπλα από το γήπεδο, αποδείχθηκε χρήσιμο αφού οι Καλλονιάτες ολοκλήρωσαν την προπόνηση με παγοθεραπεία.

AELK_Pinzolo_Training_3rdDay_2Είναι χαρακτηριστικό ότι η θερμοκρασία του νερού έφθανε τους 7ºC. H ανακούφιση των παικτών ωστόσο ήταν τέτοια, που όλοι τους συμφωνούσαν κατά την επιστροφή στο ξενοδοχείο για τις ευεργετικές ιδιότητες του παγωμένου νερού στο καταπονημένο σώμα τους.

Το πρωί, οι παίκτες του Γιάννη Ματζουράκη έκαναν ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γήπεδο, με βάρη, άλματα, υπερπήδηση εμποδίων, παιχνίδι μπάσκετ, αλλά και ποδοβόλεϊ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ρυθμοί προπόνησης είναι υψηλοί, ενόψει των δυνατών φιλικών που ακολουθούν την επόμενη εβδομάδα.

AELK_Pinzolo_Training_3rdDay_vert1AELK_Pinzolo_Training_3rdDay_vert2AELK_Pinzolo_Training_3rdDay_vert3

Φωτό: aelk.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey