Εδώ χτίζεται η ΑΕΛΚ της Super League [pics]

22/07/2013 - 13:20 Τελευταία τροποποίηση στις 22/07/2013 - 14:10

AELK_Pinzolo_training_5thDay1Εδώ και έξι μέρες, η ΑΕΛΚ της Super League "μοντάρεται" στο Πινζόλο της βόρειας Ιταλίας, πραγματοποιώντας το βασικό της στάδιο προετοιμασίας, υπό τις οδηγίες του Γιάννη Ματζουράκη και των συνεργατών του.

Η ευρύτερη περιοχή του Άλτο Αντίζε στο Τρεντίνο, όπου βρίσκεται και η μικρή πόλη του Πινζόλο των 3.000 κατοίκων, αποτελεί συνήθη προορισμό ομάδων για την εποχή. Η Ίντερ είναι μια από τις μεγαλύτερες της Ιταλίας και γενικώς της Ευρώπης, που χτίζεται κάθε καλοκαίρι στο συγκεκριμένο μέρος.

Στο παρελθόν, από ελληνικής πλευράς, την προετοιμασία του στη βόρεια Ιταλία έχει κάνει και ο Παναθηναϊκός, ενώ από το ξενοδοχείο "Castel Lodron", όπου έχει καταλύσει η ΑΕΛΚ, έχουν περάσει μια σειρά από ομάδες του Campionato και της Serie B, όπως η Νάπολι, η Μπρέσια, η Ρετζίνα, η Τερνάνα, η Σασουόλο, η Βιτσέντζα και η Νοβάρα. Το ίδιο ξενοδοχείο έχει χρησιμοποιήσει παλαιότερα και η Skoda Ξάνθη.

Το υψόμετρο των 800 μέτρων, σε συνδυασμό με τις ιδιαίτερες καιρικές συνθήκες της περιοχής, βοηθά κατάλληλα, ώστε να γίνουν... υποφερτές οι προπονήσεις στους ποδοσφαιριστές, που η αλήθεια είναι ότι κουράζονται αρκετά αυτήν την περίοδο, αλλά θα δρέψουν καρπούς αργότερα στη διάρκεια της σεζόν.

Το "SL" σας δίνει σήμερα την ευκαιρία να περιηγηθείτε στους χώρους του ξενοδοχείου "Castel Lodron", να δείτε το γήπεδο όπου προπονούνται οι παίκτες της ΑΕΛΚ, το γυμναστήριο, τη σάλα και να πάρετε μια γενικότερη γεύση από το Πινζόλο και το Άλτο Αντίζε της βόρειας Ιταλίας.

Δείτε το φωτογραφικό αφιέρωμα του "SL"

Castel_Lodron_training_field_panoramic

Castel_Lodron_training_field1

Castel_Lodron_training_gym1

Castel_Lodron_locker_room1

Castel_Lodron_sala1

Castel_Lodron_Hotel1

Castel_Lodron_Pinzolo_AltoAdige1

Castel_Lodron_Pinzolo_AltoAdige2

.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey