Χαλάρωμα με Calciochiese και Genova

22/07/2013 - 14:53 Τελευταία τροποποίηση στις 22/07/2013 - 15:21

Xorianopoulos_Kripintiris_AELK_Calciochiese_7-0Την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν είχαν οι παίκτες του Γιάννη Ματζουράκη, που αγωνίστηκαν σε προπονητικό δίτερμα με την ερασιτεχνική Calciochiese, επικρατώντας με το ευρύ 7-0.

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛΚ, έπειτα από συνεχείς προπονήσεις στις οποίες εστίασαν στην τακτική και στην επιθετική λειτουργία της ομάδας, είχαν ρεπό χθες το πρωί και το απόγευμα υποδέχθηκαν την ιταλική ομάδα.

Το σκορ άνοιξε ο Ραφαήλ Γιουκαρής, έπειτα από όμορφη ατομική ενέργεια και σουτ από το ύψος της περιοχής στο 24ο λεπτό. Το 2-0 έκανε ο Τζίμης Βλαστέλλης με πλασέ στο ημίωρο του αγώνα. Στην επανάληψη, ο νεοαποκτηθείς Γιονάν Γκαρσία ανέβασε το δείκτη του με σουτ (37'). Στο 51' ο Λεοζίνιο βρήκε δίχτυα για το 4-0 και δέκα λεπτά αργότερα ο Βραζιλιάνος σημείωσε και το 5-0. Λίγο πριν το φινάλε, ο Ανέστης Αναστασιάδης με κεφαλιά έγραψε το 6-0 και το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Μούτσα με όμορφο πλασέ.

Η ΑΕΛΚ στο α' ημίχρονο: Μάππας (30' Σιιδεράκης), Χωριανοπουλος, Λίμα (36' Ευαγγελιδάκης), Κριπιντήρης, Λεάντρο, Φαρία, Γιουκαρής, Γκαρσία, Μανούσος, Καζάκης, Βλαστέλλης (30' Ντάμπος)

Στην επανάληψη έπαιξαν οι: Σιδεράκης (60' Χογκ), Γάλας, Λαμπρόπουλος, Αναστασιάδης, Βαλιός, Σιλιγαρδάκης, Μαρσέλο (77' Ευαγγελιδάκης), Λεοζίνιο (72' Ντάμπος), Ντος Σάντος (70' Μούτσα), Μπουρούς, Ματίας

Το απόγευμα στις 18:00, η ΑΕΛΚ θα αντιμετωπίσει την ερασιτεχνική Genova International σε ένα ακόμα δίτερμα, από το οποίο ο Γιάννης Ματζουράκης περιμένει να δει όσα δουλεύουν στις προπονήσεις οι παίκτες του. Παράλληλα, θα δοθεί χρόνος ξανά και στον υπό δοκιμή Ματίας, που συμμετέχει στις προπονήσεις τις τελευταίες ημέρες και αν πείσει για τις ικανότητές του, θα αποκτηθεί.

(Φωτό: aelk.gr)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey