Σπουδαίο φιλικό με την Ακίσαρσπορ

23/07/2013 - 14:06 Τελευταία τροποποίηση στις 23/07/2013 - 14:06

Gekas_Akhisarspor1_aelkΑκόμα ένα πολύ δυνατό φιλικό ματς έκλεισε η διοίκηση της ΑΕΛΚ, μετά από εκείνα με Τζένοα, Λιβόρνο και Μπολόνια που θα πραγματοποιηθούν διαδοχικά την εβδομάδα που διανύουμε.

Οι Καλλονιάτες θα μεταβούν στην Τουρκία για να αντιμετωπίσουν την Ακίσαρσπορ στις 4 Αυγούστου. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 17:30 και θα διεξαχθεί στο "Akhisar Sehir", λίγο έξω από τη Σμύρνη.

Mάλιστα, δεν αποκλείεται οι παίκτες της ΑΕΛΚ να βρουν απέναντί τους και τον διεθνή επιθετικό Φάνη Γκέκα, ο οποίος βρίσκεται ακόμη σε συζητήσεις με τη διοίκηση της τουρκικής ομάδας, για την ανανέωση του συμβολαίου του. Βέβαια, για τον Γκέκα ενδιαφέρονται και άλλες ομάδες της γειτονικής χώρας.

Η αποστολή της ομάδας της Καλλονής θα αναχωρήσει το Σάββατο 3 Αυγούστου για τα απέναντι παράλια και θα επιστρέψει στη βάση της τη Δευτέρα (5/8). Αναμφίβολα, ακόμα ένα πολύ δυνατό τεστ για το συγκρότημα του Γιάννη Ματζουράκη, λίγες μέρες πριν την επίσημη πρεμιέρα της Super League, όπου η ΑΕΛΚ θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey