Πήρε την αδειοδότηση από την ΕΠΟ

24/07/2013 - 09:39

Simaies_EPO_ElladasΑδειοδοτήθηκε από το πρωτοβάθμιο όργανο της ΕΠΟ η ΠΑΕ ΑΕΛΚ, μαζί με τις υπόλοιπες τρεις ομάδες που προβιβάστηκαν φέτος από τη Football League και θα πάρουν μέρος στη Super League της νέας περιόδου.

ΑΕΛΚ, Εργοτέλης, Απόλλων και Παναιτωλικός μπορούν να χαμογελούν, αφού η αίτηση αδειοδότησης που κατέθεσαν πληρούσε όλες τις προδιαγραφές. Σε ότι αφορά μάλιστα τους Καλλονιάτες, η διαδικασία διήρκεσε ελάχιστα λεπτά και η εισήγηση του επικεφαλής του τμήματος, Γιώργου Δημητρίου, ήταν θετική σε όλους τους τομείς (αγωνιστικό, οικονομικό, νομικό και κυρίως στο θέμα της βιωσιμότητας της ομάδας). Χαρακτήρισε μάλιστα την ΑΕΛΚ ως οικονομικά εύρωστη.

Περισσότερη ώρα διήρκεσε η συζήτηση για τον φάκελο του Εργοτέλη, αλλά στο τέλος οι άνθρωποί του πανηγύριζαν την αδειοδότηση της ομάδας. Θετική ήταν η έκβαση τόσο για τον Απόλλωνα όσο και για τον Παναιτωλικό.

Σε δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, ο Πρόεδρος Νίκος Μιχαλάκης ευχαρίστησε θερμά όλους όσοι εργάστηκαν σκληρά το τελευταίο διάστημα για να παρουσιάσουν ένα πλήρη φάκελο στην ΕΠΟ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey