H ώρα της Τζένοα και του Τζιλαρντίνο!

24/07/2013 - 12:22 Τελευταία τροποποίηση στις 24/07/2013 - 13:15

Genoa_Neustift_2013Πρώτο επίσημο φιλικό το απόγευμα για την ΑΕΛΚ, κατά το βασικό της στάδιο προετοιμασίας, απέναντι στην ιστορική Τζένοα του Campionato των Τζιλαρντίνο, Φλόρο Φλόρες, Πολέντα, αλλά και ενός γνώριμου στο ελληνικό κοινό, του πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Ντάνιελ Τόζερ.

Οι Γενοβέζοι διατηρούν βέβαια και ένα ποσοστό συνιδιοκτησίας στον Έλληνα μέσο Παναγιώτη Ταχτσίδη, που παίζει όμως με την Κατάνια, ενώ εδώ και χρόνια διατηρούν σχέσεις με την ελληνική ποδοσφαιρική αγορά, έχοντας συνεργαστεί με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο και τον Αλέξανδρο Τζόρβα.

Ο φιλικός αγώνας κόντρα στην ΑΕΛΚ θα διεξαχθεί στο Νέουστιφτ της Αυστρίας (17:00), εκεί όπου προετοιμάζεται η Τζένοα και μόλις λίγα χιλιόμετρα μακριά από το Πινζόλο της βόρειας Ιταλίας, όπου έχει καταλύσει η αποστολή των Καλλονιατών.

Τεχνικός της Τζένοα είναι ο Φάμπιο Λιβεράνι και μεγάλα αστέρια της ομάδας οι Ιταλοί Τζιλαρντίνο, Ρόσι, Μανφρεντίνι, Φλόρο Φλόρες, ο Ουρουγουανός Πολέντα, ο Σλοβάκος Κούτσκα, ο Βραζιλιάνος Ματουζάλεμ και ο Γκανέζος Κόφι.

Όπως και η ΑΕΛΚ, έτσι και η Τζένοα έχει "ξεμουδιάσει" μέχρι σήμερα σε ανεπίσημα ματς με ερασιτεχνικές ομάδες, που είχαν περισσότερο το χαρακτήρα προπονητικού διτέρματος. Ο αγώνας απέναντι στους Καλλονιάτες θα είναι μια καλή ευκαιρία για τους παίκτες και των δύο ομάδων, ώστε να δουν στην πράξη όλα όσα δουλεύουν καθημερινά στην προετοιμασία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey