Ηττήθηκε από τους "Αμαράντο"

26/07/2013 - 22:52 Τελευταία τροποποίηση στις 26/07/2013 - 23:30

aelk_livorno_2-0Την ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε η ΑΕΛΚ από τη Λιβόρνο, στο δεύτερο δυνατό φιλικό της τεστ κατά το βασικό της στάδιο προετοιμασίας.

Η ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη παρουσιάστηκε κουρασμένη έπειτα από τον αγώνα της κόντρα στην Τζένοα, πριν από δύο 24ωρα και με δεδομένες τις συνεχείς μετακινήσεις, αφού το φιλικό με τους Γενοβέζους έγινε στο Νέουστιφτ της Αυστρίας, που απείχε τέσσερις ώρες οδικώς από το Πινζόλο, ενώ το σημερινό με τους "Αμαράντο" στη Φολγκάρια δύο ώρες μακριά από τη βάση της ΑΕΛΚ, στο "Castel Lodron". 

Ο αγώνας με τη Λιβόρνο διεξήχθη στο προπονητικό κέντρο "La Pineta", σε υψόμετρο 1200 μέτρων. Ο τεχνικός της ΑΕΛΚ παρέταξε την ομάδα με βασικούς τους πρωτοκλασάτους του παίκτες, έχοντας τον Χογκ κάτω από τα δοκάρια, τους Χωριανόπουλο και Ποντάνι ακραίους μπακ, κεντρικό δίδυμο στην άμυνα τους Αναστασιάδη και Κριπιντήρη, στα χαφ τους Μαρσέλο, Φαρία και Λεοζίνιο και προωθημένους τους Βλαστέλλη, Μανούσο και Καζάκη. Ο "Ρουμάνος" έκανε έτσι μια πρόβα 11άδας, δίνοντας στους συγκεκριμένους παίκτες ένα ολόκληρο 45λεπτο στο ματς. 

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Λιβόρνο ευτύχησε να μετουσιώσει την υπεροχή της σε γκολ, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντονισί στο 41ο λεπτό, πηγαίνοντας με το υπέρ της 1-0 στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη, ο Ματζουράκης έκανε έξι αλλαγές με το ξεκίνημα, περνώντας στο ματς τους Σιδεράκη, Λεάντρο, Γάλα, Σιλιγαρδάκη, Γκαρσία και Ντος Σάντος, ενώ μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα στο γήπεδο πέρασαν και οι Γιουκαρής, Λαμπρόπουλος, Βαλιός, Μπουρούς, Μούτσα και Ντάμπος. Η Λιβόρνο "κλείδωσε" τη νίκη με κεφαλιά του Τσεσερίνι στο 85ο λεπτό, φτάνοντας στο 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

Να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Αντρέα Αντονέλι, του Ιταλού πιλότου που αγωνιζόταν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα "Supersport", χάνοντας πριν λίγες μέρες τη ζωή του σε δυστύχημα στο γκραν πρι της Μόσχας.

Livorno: Bardi (46' Mazzoni), Valentini (62' Ceccherini), Emerson (75'Valentini), Bernardini (62' Decarli), Schiattarella (85'Bartolini), Luci, Benassi (46' Moscati), Gemiti (46' Piccini), Belingheri (46' Lambrughi), Dionisi (77' Murillo), Paulinho (85' Biasci).

ΑΕΛΚ: Χογκ (46' Σιδεράκης), Χωριανόπουλος (46' Γάλας), Ποντάνι (63' Λαμπρόπουλος), Αναστασιάδης (46' Λεάντρο), Κριπιντήρης (63' Βαλιός), Φαρία (70' Μούτσα), Μαρσέλο (63' Γιουκαρής), Λεοζίνιο (46' Σιλιγαρδάκης), Μανούσος (67' Μπουρούς), Βλαστέλλης (46' Γκαρσία), Καζάκης (46' Ντος Σάντος, 80' Ντάμπος)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey