Στις 17:00 κόντρα στην Μπολόνια

27/07/2013 - 14:31 Τελευταία τροποποίηση στις 27/07/2013 - 14:51

Kone_Bologna1Τρίτο κατά σειρά δυνατό φιλικό της ΑΕΛΚ κατά το βασικό της στάδιο προετοιμασίας, αυτή τη φορά με αντίπαλο την Μπολόνια των Χριστοδουλόπουλου και Κονέ.

Το ματς θα διεξαχθεί στο προπονητικό κέντρο του Αντάλο, εκεί όπου "χτίζεται" η ιταλική ομάδα και θα είναι το τελευταίο των Καλλονιατών στον ιταλικό βορρά, αφού επιστρέφουν την Κυριακή στη Λέσβο, μετά από 12 ημέρες παραμονής στο Πινζόλο.

Το γεγονός ότι οι παίκτες του Γιάννη Ματζουράκη θα δώσουν δεύτερο ματς μέσα σε ένα 24ωρο και τρίτο τις τέσσερις τελευταίες μέρες, είναι βέβαιο πως θα έχει βαρύνει τα πόδια τους, ωστόσο οι εμπειρίες από τρία γεμάτα 90λεπτα απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους, θα φανούν σίγουρα χρήσιμες στη διάρκεια της χρονιάς.

Lazaros_Bologna1O τεχνικός των "Ροσομπλού" Στέφανο Πιόλι έχει στη διάθεσή του ένα έμπειρο ρόστερ, όπου μεγάλα αστέρια είναι οι επιθετικοί Ακουαφρέσκα, Ντιαμάντι, Μπιάνκι, οι μέσοι Πασιένζα, Κονέ και Χριστοδουλόπουλος, καθώς και οι αμυντικοί Σόρενσεν, Άντονσον και Νατάλι.

Από την πλευρά του ο προπονητής της ΑΕΛΚ αναμένεται να μοιράσει το χρόνο με τέτοιο τρόπο, ώστε να πάρει το μάξιμουμ από τους παίκτες του, οι οποίοι μετράνε μια ισοπαλία κόντρα στην Τζένοα (0-0) και μια ήττα από τη Λιβόρνο (2-0).

.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey