Eπιστρέφει στη βάση της

29/07/2013 - 10:18 Τελευταία τροποποίηση στις 29/07/2013 - 10:54

AELK_Desenzalo_del_Garda1Μετά από 13 ημέρες παραμονής στον ιταλικό βορρά, η αποστολή της ΑΕΛΚ επιστρέφει στη Λέσβο, έχοντας ολοκληρώσει το κοπιαστικό, πλην όμως γεμάτο εμπειρίες βασικό της στάδιο προετοιμασίας.

Σε αυτές τις δύο εβδομάδες στο Πινζόλο, της ευρύτερης περιοχής του Τρεντίνο, η ομάδα της Καλλονής "έχτισε" φυσική κατάσταση με συνεχείς προπονήσεις, ενώ κατάφερε να κοιτάξει στα μάτια τους αντιπάλους της από το Καμπιονάτο, στα τρία πολύ δυνατά φιλικά που έδωσε απέναντί τους.

Πέραν των δύο νικών κόντρα στις ερασιτεχνικές ομάδες της Calciochiesse (7-0) και Genova International (4-0), που είχαν το χαρακτήρα προπονητικού διτέρματος, ώστε να "ξεμουδιάσουν" οι παίκτες κατά την πρώτη εβδομάδα των σκληρών και απαιτητικών ρυθμών της προετοιμασίας, οι Καλλονιάτες αντιμετώπισαν διαδοχικά την Τζένοα (0-0), τη Λιβόρνο (ήττα με 0-2) και την Μπολόνια (νίκη με 1-0), αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις.

AELK_Desenzalo_del_Garda2Το πρωί της Κυριακής, σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα επισκέφθηκε το τουριστικό θέρετρο Ντεσενζάνο ντελ Γκάρντα, στην επαρχία της Μπρέσια, απολαμβάνοντας το ολιγόωρο ρεπό που τους παρείχε ο "Ρουμάνος", κατά την τελευταία ημέρα της παραμονής τους στο Άλτο Αντίζε.

Το απόγευμα βέβαια, οι παίκτες μπήκαν για τελευταία φορά στο γήπεδο του "Castel Lodron" στο Πινζόλο για μια προπόνηση με τρέξιμο και παιχνίδια βελτίωσης τόσο της επιθετικής ανάπτυξης, όσο και της αμυντικής λειτουργία. Πριν την έναρξή της, ο Γιάννης Ματζουράκης μιλώντας προς τους ποδοσφαιριστές, έκανε ένα σύντομο απολογισμό, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την αγωνιστική παρουσία της ΑΕΛΚ στο διάστημα της παραμονής της στην Ιταλία.

Η αποστολή της ΑΕΛΚ αναχωρούν από τη γειτονική χώρα το μεσημέρι (13:00) και αναμένεται πίσω στο νησί λίγο μετά τις 8 το βράδυ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey