Πάτησαν Τουρκία οι Καλλονιάτες

02/08/2013 - 14:25

aelk_ayvalik_manisaspor1Στα απέναντι παράλια της Τουρκίας βρίσκονται από το πρωί οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛΚ, που συνεχίζουν την καλοκαιρινή τους προετοιμασία εν όψει του πρωταθλήματος, δίνοντας ακόμα δύο δυνατά φιλικά.

Η αποστολή της ΑΕΛΚ αναχώρησε νωρίς σήμερα από τη Λέσβο για το Αϊβαλί, έχοντας προγραμματίσει για αύριο και μεθαύριο δύο ματς με αντιπάλους από τη γειτονική χώρα. Συγκεκριμένα, η ομάδα της Καλλονής θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (3/8, 17:30) τη Μανίσασπορ (ομάδα Β' Εθνικής) και την Κυριακή (4/8) την Ακίσαρσπορ (Α' Εθνική), δύο εβδομάδες πριν την επίσημη πρεμιέρα της στη Super League, κόντρα στον Ολυμπιακό.

Τους Καλλονιάτες υποδέχθηκαν άνθρωποι της Μανίσασπορ, που είχαν μεριμνήσει ώστε να μεταφέρουν τους προσκεκλημένους τους στην περιοχή της Μαγνησίας, όπως μεταφράζεται στα ελληνικά η Μανίσα, λίγο έξω από τη Σμύρνη.

Παίκτες και τεχνικό τιμ αναμένεται να προπονηθούν σήμερα το απόγευμα σε γήπεδο της περιοχής, ενώ μετά τα δύο φιλικά το Σαββατοκύριακο, θα παραμείνουν μια ακόμα ημέρα στην Τουρκία, επιστρέφοντας στη Λέσβο αργά το απόγευμα της Δευτέρας.

(Φωτό: aelk.gr)

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey