Πρώτο δείγμα θετικό με Μανίσασπορ

04/08/2013 - 10:34 Τελευταία τροποποίηση στις 04/08/2013 - 10:51

manisaspor_aelk_0-1Τη νίκη με 0-1 πανηγύρισε η ΑΕΛΚ στο πρώτο της φιλικό επί τουρκικού εδάφους, απέναντι στη Μανίσασπορ, ομάδα της Β' Εθνικής της γειτονικής χώρας.

Οι Καλλονιάτες διατήρησαν σε ακόμα ένα φιλικό προετοιμασίας ανέπαφη την εστία τους, δείγμα της φιλοσοφίας που θα έχει και φέτος η ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη. Το γκολ της νίκης πέτυχε ο Γιώργος Μανούσος στο 68ο λεπτό, αφού πρώτα είχε προηγηθεί κάτι παραπάνω από μια ώρα αγώνα με ικανοποιητικό ρυθμό, καλή ανάπτυξη και σωστή αμυντική λειτουργία.

Ο "Ρουμάνος" χρησιμοποίησε τον Μάππα κάτω από τα δοκάρια, τους Χωριανόπουλο και Ποντάνι στα άκρα της άμυνας, Κριπιντήρη και Αναστασιάδη κεντρικό δίδυμο, τους Φαρία και Μαρσέλο αμυντικούς μέσους, μπροστά τους την τριπλέτα των Γκαρσία, Λεοζίνιο και Μανούσο, με προωθημένο τον Καζάκη.

Στην επανάληψη αγωνίστηκε ο Βραζιλιάνος Έγκον, που δοκιμάζεται από την ΑΕΛΚ, καθώς επίσης και ακόμα οκτώ παίκτες, δίνοντας ανάσες κάτω από την καυτό ήλιο και την υψηλή θερμοκρασία, ανάμεσά τους και ο Εμάνουελ Περόνε, που πήρε για πρώτη φορά χρόνο συμμετοχής στα φιλικά προετοιμασίας της ΑΕΛΚ μετά την μικροεπέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε.

Συνθέσεις

Μανίσασπορ: Volkan (46' İhsan), Benjamin (77' Cenk), Mikic (72' Ümit Yasin), Hikmet (85' Ali Fırat), Hüsnü, Barbaros (22' Hakan Turan), Bekir (84' Oğuzhan), Burakcan, Murat Gürbüzerol, Hasan Ali (73' Berkay), Murat Tosun (46' Gökdeniz)

ΑΕΛΚ: Μάππας (56' Χογκ), Ποντάνι (80' Λαμπρόπουλος), Χωριανόπουλος (77' Γκαρσία), Κριπιντήρης (80' Βαλιός), Αναστασιάδης (77' Λεάντρο), Φαρία (65' Σιλιγαρδάκης), Μαρσέλο, Γκαρσία (46' Έγκον), Λεοζίνιο (80' Ντος Σάντος), Μανούσος (65' Γάλας), Καζάκης (77' Περόνε)


ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey