Εμφάνισε αδυναμίες με Ακίσαρσπορ

05/08/2013 - 09:52 Τελευταία τροποποίηση στις 05/08/2013 - 10:29

Akhisarspor_AELK_2-0_1Την ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε η ΑΕΛΚ στο δεύτερο και τελευταίο φιλικό της επί τουρκικού εδάφους, αντιμετωπίζοντας την Ακίσαρσπορ, πρώην ομάδα του Φάνη Γκέκα στη Super Lig της γειτονικής χώρας.

Η απόδοση των Καλλονιατών ήταν μέτρια και δικαιολογείται σε μεγάλο βαθμό από την κούραση των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι κλήθηκαν να δώσουν δύο δυνατά ματς μέσα σε 24 ώρες και μάλιστα υπό συνθήκες αφόρητης ζέστης.

Το "Akhisa Stadium" ήταν κατάμεστο και οι Τούρκοι φίλαθλοι υποδέχθηκαν θερμά την ομάδα της Καλλονής, σε μια καλή πρόβα της Ακίσαρσπορ εν όψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, με την ΑΕΛΚ να προσπαθεί να κυρίως στο πρώτο 45λεπτο να βγάλει κάποιους αυτοματισμούς στο παιχνίδι της, χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Akhisarspor_AELK_Podany1Ο Γιάννης Ματζουράκης παρέταξε την ομάδα του με τον Χογκ κάτω από τα δοκάρια, τους Χωριανόπουλο και Ποντάνι στα άκρα της άμυνας, Κριπιντήρη και Αναστασιάδη κεντρικό δίδυμο, ξανά τους Φαρία και Μαρσέλο στα χαφ (δείχνει να "κλειδώνει" η δυάδα στους αμυντικούς μέσους), Γκαρσία, Λεοζίνιο και Μανούσο μπροστά τους και φουνταριστό τον Καζάκη. Το ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες, με τους Τούρκους να φτάνουν απειλητικά σε κάποιες περιπτώσεις στην εστία του Μαλτέζου κίπερ της ΑΕΛΚ.

Στην επανάληψη, οι αντοχές της ΑΕΛΚ άρχισαν να εξασθενούν, την ώρα που οι παίκτες της Ακίσαρσπορ έδειχναν να έχουν περισσότερες δυνάμεις. Μέσα σε δύο λεπτά, το στείρο 0-0 στην πρώτη ώρα του αγώνα, μετατράπηκε πολύ γρήγορα σε 2-0 υπέρ των Τούρκων, χάρη στην κεφαλιά του Oumar Niasse (60') και την κοντινή προβολή του Ugur (62').

Μετά από μέτρια απόδοση η ομάδα μας έχασε από την Ακίσα με 2-0 σε φιλικό ματς που έγινε στην ομώνυμη τουρκική πόλη. Η πρώην ομάδα του Φάνη Γκέκα ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και κυρίως στο β' ημίχρονο όπου και σημειώθηκαν τα δύο γκολ του παιχνιδιού.

Kripintiris_travmatismos_akhisarspor1Να σημειωθεί ότι ο Μιχάλης Κριπιντήρης αποχώρησε τραυματίας από το γήπεδο, μόλις στο 18ο λεπτό και με την επιστροφή της ομάδας στη Λέσβο, θα υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος τους τραυματισμού του. Ευχή όλων είναι ο έμπειρος ποδοσφαιριστής και αρχηγός της ΑΕΛΚ, να μην έχει τίποτα σοβαρό και να είναι απόλυτα έτοιμος για την πρεμιέρα κόντρα στον Ολυμπιακό, στις 19 του μήνα.

ΑΕΛΚ: Χογκ (30' Σιδεράκης), Χωριανόπουλος (46' Γάλας), Κριπιντήρης (18' λ.τρ. Λεάντρο), Αναστασιάδης, Ποντάνι (69' Λαμπρόπουλος), Φαρία, Μαρσέλο (46' Σιλιγαρδάκης), Γκαρσία (76' Βλαστέλλης), Λεοζίνιο (69' Μαρσέλο), Μανούσος, Καζάκης (46' Έγκον)

AkhisarSpor: Oğuz, Kerim (46' Emrah), Erkan (46' Güray), Serkan (46' Uğur), Çağdaş (46' Sonko), Merter (46' Emin), Ivan Sesar (46' Bilal), Ahmet (46' Kenan), Sertan (46' Bruno), Alessandro Riedle (46' Mehmet, 88' Özgürcan), Kerem (46' Oumar Niasse)

(Φωτό: akhisarpress.com, aelk.gr)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey