Συζήτησαν για τις εκδρομές

06/08/2013 - 20:09 Τελευταία τροποποίηση στις 06/08/2013 - 20:16

AELK_15metro_pano_SF_AttikisΣυνάντηση στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛΚ πραγματοποιήθηκε μεταξύ της διοίκησης και αντιπροσωπείας του Συνδέσμου Φιλάθλων και Φίλων ΑΕΛΚ Αττικής.

Σε αυτή συζητήθηκαν σε εξαιρετικό κλίμα θέματα οργάνωσης της εξέδρας για το ματς της πρεμιέρας κόντρα στον Ολυμπιακό, στο ΟΑΚΑ, καθώς επίσης και η πρόθεση των μελών του Συνδέσμου να βρεθούν στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο "Κλεάνθης Βικελίδης", για να συμπαρασταθούν στην ομάδα της Καλλονής στον αγώνα με αντίπαλο τον Άρη, για τη 2η Αγωνιστική της Super League.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει μάλιστα η ανακοίνωση του Συνδέσμου, υπάρχει η σκέψη να ταξιδέψουν ακτοπλοϊκώς φίλαθλοι από τη Λέσβο για το ματς κόντρα στους πρωταθλητές και για το λόγο αυτό συγκεντρώνονται προεγγραφές, τηλεφωνικά στο 6976848758.

Πιο αναλυτικά: "Σήμερα πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικά φιλικό κλίμα συνάντηση αντιπροσωπείας του Συνδέσμου μας και του Συνδέσμου Blue Sardines με την Διοίκηση της ΑΕΛΚ στα γραφεία της ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούνε την οργάνωση της κερκίδας μας στον εναρκτήριο αγώνα με τον Ολυμπιακό  στην πρώτη αγωνιστική, στο ΟΑΚΑ, καθώς και στα υπόλοιπα ματς.

Επίσης ζητήθηκε από την ΠΑΕ, όπως προμηθευτεί εγκαίρως εισιτήρια από την ΠΑΕ ΑΡΗΣ (αναφορικά με την εκδρομή την δεύτερη αγωνιστική στο Γήπεδο Χαριλάου, για το παιχνίδι της Καλλονής μας με τον Αρη).

SF_AELK_AttikisΕιδικά για το παιχνίδι με ΟΑΚΑ στον Ολυμπιακό, παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να ταξιδέψουν με πλοίο να επικοινωνήσουν με τον Σύνδεσμο Blue Sardines στο κινητό 6976848758 , Άμεσα για να το δηλώσουν.

Καλούμε όλα τα μέλη μας και τους φιλαθλους της ΑΕΛΚ να παραβρεθούν την Παρασκευή 09 Αυγούστου 20.00 στο Σύνδεσμο Blue Sardines στη Καλλονή (έναντι Γαληνού) και την Παρασκευή 16 Αυγούστου στην εκδήλωση του Συλλόγου Καλλονιατών στην Καλλονή, 21.00 (περισσότερα στο www.takalloniatika.gr).

Με την ευκαιρία, ευχόμαστε Καλή Επιτυχία στην Ομάδα μας στο «Ονειρικό της Ταξίδι» στη Superleague.

Εκ μέρους της προσωρινής διοίκησης του Συνδέσμου

Με τιμή

Δρ. Ευστράτιος Καλογήρου"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey