Στην Κ17 ο Κοκκινέλλης!

07/08/2013 - 13:25 Τελευταία τροποποίηση στις 07/08/2013 - 13:36

Kokkinellis_Aiolikos_training_2012_13_1Είχε ακουστεί ως έντονη φημολογία το προηγούμενο διάστημα και σήμερα ήρθε η ώρα να ανακοινωθεί και επισήμως από τη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛΚ. Ο Φώτης Κοκκινέλλης εντάσσεται στα τεχνικά τιμ των υποδομών, ως προπονητής της Κ17, η οποία θα συμμετάσχει φέτος και στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League.

Η πρόσληψη του Μυτιληνιού προπονητή από την ΑΕΛΚ δεν προκάλεσε ιδιαίτερη έκπληξη, αφού είναι δεδομένη η αξία και οι γνώσεις του. Ο ίδιος εξάλλου είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B' και φάνταζε ως ιδανικός υποψήφιος για την Κ17, ως ντόπιος και γνώστης του λεσβιακού ποδοσφαίρου, από το ξεκίνημα της δημιουργίας αυτής της ομάδας.

Ο 45χρονος τεχνικός γίνεται έτσι ένας ακόμη πρώην προπονητής του Αιολικού, που μεταπηδά στην ΑΕΛΚ, μετά τον Δημήτρη Γαβαλά που θα οδηγήσει και φέτος την Κ20 στο αντίστοιχο πρωτάθλημα νέων. Να σημειωθεί ότι γυμναστής στην Κ20 είναι επίσης ένας πρώην Αιολικός, ο Βάϊος Ρίπης, στην Κ17 αναλαμβάνει ο Βασίλης Σταυρινός και προπονητής τερματοφυλάκων στις δύο ομάδες θα είναι ο άλλοτε κίπερ των Μυτιληνιών, Γιώργος Σπετσιώτης.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛΚ, η οποία ανάρτησε και τα βιογραφικά όσων απαρτίζουν τα τεχνικά τιμ στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:

"Διαμορφώθηκαν τα τεχνικά επιτελεία των τμημάτων υποδομής Κ20 και Κ17 της ομάδας μας που θα λάβουν μέρος στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της Super League ΟΠΑΠ 2013-2014.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής ανακοινώνει πως Υπεύθυνος των Τμημάτων Υποδομής αναλαμβάνει ο Δημήτρης Γαβαλάς ο οποίος παραμένει και προπονητής της ομάδας Κ20.

Η σύνθεση των τεχνικών επιτελείων των τμημάτων υποδομής είναι η εξής:

ΟΜΑΔΑ Κ20

Προπονητής: Δημήτρης Γαβαλάς

Γυμναστής: Βάιος Ρίππης

Προπονητής Τερματοφυλάκων: Γιώργος Σπετσιώτης

Γενικός Αρχηγός: Δημήτρης Φραντζής

ΟΜΑΔΑ Κ17

Προπονητής: Φώτης Κοκκινέλλης

Γυμναστής: Βασίλειος Σταυρινός

Προπονητής Τερματοφυλάκων: Γιώργος Σπετσιώτης

Τα τμήματα υποδομής θα πλαισιώνει η ψυχολόγος Μαρία Βερβέρη ενώ τη βοήθειά τους θα προσφέρουν ο γιατρός Δημήτρης Βαρβαγιάννης και ο φυσιοθεραπευτής Παναγιώτης Ψούχλος."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey