Οριστικά εκτός ο "Κρίπι", αμφίβολος ο Περόνε

08/08/2013 - 11:10 Τελευταία τροποποίηση στις 08/08/2013 - 12:36

Kripintiris_Perone_mixedΟ αρχηγός της ΑΕΛΚ Μιχάλης Κριπιντήρης δε θα προλάβει την πρεμιέρα κόντρα στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου των Καλλονιατών.

Ο Γιάννης Ματζουράκης προετοιμάζει τα πλάνα του χωρίς τον έμπειρο ποδοσφαιριστή, ο οποίο υπέστη κάκωση στο γόνατο στο ξεκίνημα του φιλικού κόντρα στην Ακίσαρσπορ στην Τουρκία. Ο "Κρίπι" υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία με την άφιξη της αποστολής στη Λέσβο και τα κακά μαντάτα έφτασαν χθες, με τους γιατρούς να κάνουν λόγο για απουσία τουλάχιστον δύο εβδομάδων από τις προπονήσεις.

Σα να μην έφτανε η απουσία του αρχηγού, ο "Ρουμάνος" ίσως να μην μπορεί να υπολογίζει ούτε στον Εμάνουελ Περόνε, που έτσι κι αλλιώς βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας μετά την επέμβαση για την αφαίρεση  σκωληκοειδίτιδας, στην οποία υποβλήθηκε ουσιαστικά με την άφιξή του στη Μυτιλήνη για την υπογραφή του νέου του συμβολαίου. Ο έμπειρος Αργεντίνος επιθετικός ταξίδεψε στην Αθήνα για εξετάσεις και οι γιατροί του συνέστησαν ξεκούραση λίγων ημερών, παραμένοντας έτσι αμφίβολος για την πρεμιέρα στο ΟΑΚΑ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey