Έτοιμη για "Τούμπα" και δύο μεταγραφές!

09/08/2013 - 17:37 Τελευταία τροποποίηση στις 09/08/2013 - 17:59

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το πρωί η αποστολή της ΑΕΛΚ, για το αυριανό φιλικό με τον ΠΑΟΚ στην "Τούμπα", που θα ξεκινήσει στις 8 το απόγευμα.

Ο Γιάννης Ματζουράκης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματια Κριπιντήρη και του ανέτοιμου Περόνε, ωστόσο είναι δεδομένο πως στη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα κάνει ουσιαστικά πρόβα ενδεκάδας για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, στο ΟΑΚΑ.

Στην Καλλονή "χτενίζουν" τη μεταγραφική αγορά για δύο ακόμα προσθηκές, έναν κεντρικό αμυντικό που θα προσδώσει εμπειρία και σιγουριά στα μετόπισθεν, καλύπτοντας το κενό του Κώτσιου, αλλά και έναν αριστεροπόδαρο μεσοεπιθετικό, που θα μπορεί να παίξει στα "φτερά" του 4-2-3-1, σύστημα στο οποίο δείχνει να καταλήγει ο "Ρουμάνος" μετά τα έως τώρα φιλικά της ΑΕΛΚ.

Για το "δικέφαλο του βορρά", το φιλικό κόντρα στην ΑΕΛΚ θα είναι το τελευταίο πριν το ματς πρωταθλήματος, στη Θεσσαλονίκη, με την Ξάνθη. Η διοίκηση του συλλόγου αποφάσισε, όπως είχε συμβεί και στον αγω΄να προετοιμασίας απέναντι στον Εθνικό Γαζώρου, να αφήσει ελεύθερη την είσοδο στην Τούμπα, κάτι που σημαίνει πως αναμένεται να συγκεντρώσει αρκετό κόσμο στις εξέδρες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey