Ξεκουράζει όσους έπαιξαν Ευρώπη ο Στέφενς

10/08/2013 - 10:36 Τελευταία τροποποίηση στις 10/08/2013 - 10:47

Stoch_Miroslav_PAOKΟ προπονητής του ΠΑΟΚ Χουμπ Στέφενς αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής, όσους παίκτες του ξεκίνησαν βασικοί στη ρεβάνς με αντίπαλο τη Μέταλιστ, στην Ουκρανία, παίρνοντας στην αποστολή για το φιλικό με την ΑΕΛΚ μόλις 15 παίκτες.

Ανάμεσά τους πάντως βρίσκεται και το νέο μεταγραφικό απόκτημα του "δικεφάλου του βορρά", ο Μίροσλαβ Στοχ. Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός προπονήθηκε κανονικά χθες, δείγμα της ετοιμότητάς του μετά την προετοιμασία που έχει κάνει στη Φενέρμπαχτσε και αναμένεται το βράδυ να κάνει το ανεπίσημο ντεμπούτο του κόντρα στους Καλλονιάτες.

Ανέτοιμοι μετά τον τραυματισμό τους είναι οι Βούκιτς και Πόποβιτς, γεγονός που αναγκάζει τον Ολλανδό να μην τους υπολογίζει, ενώ ο Λόρενς ταλαιπωρείται από συμπτώματα γρίπης και οι γιατροί του συνέστησαν ξεκούραση. Ο Στέφενς πήρε στην αποστολή για το φιλικό με την ΑΕΛΚ τους: Γλύκο, Γιακουμή, Κωνσταντινίδη, Σκόνδρα, Λόπεθ, Κατσικά, Τζανδάρη, Κάτσε, Γκαρσία, Πέλκα, Στοχ, Νέτσιντ, Αθανασιάδη, Σπυρόπουλο, Γιάννου.

Ο αγώνας διεξάγεται στην "Τούμπα", με ώρα έναρξης τις 20:00, και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το ΟΤΕ Sport 3 και "λεπτό προς λεπτό" από το "SL".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey