Ματζουράκης: "Χαμηλά η μπάλα..."

10/08/2013 - 22:45 Τελευταία τροποποίηση στις 11/08/2013 - 16:50

Matzourakis_AELK_PAOK_ToumpaΠροσγειωμένος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής της ΑΕΛΚ Γιάννης Ματζουράκης, αμέσως μετά τη νίκη της ομάδας του επί του ΠΑΟΚ, στο φιλικό της Τούμπας.

Ο "Ρουμάνος" κράτησε... χαμηλά την μπάλα, αναφέρθηκε στην ατυχία των φίλων της ΑΕΛΚ, που δε θα έχουν την ευκαιρία να δουν την ομάδα στη Λέσβου στο ξεκίνημα της σεζόν, έδειξε εντυπωσιασμένος από την απόδοση του νεοαποκτηθέντα Σλοβάκου του ΠΑΟΚ Μίροσλαβ Στοχ, ενώ χαρακτήρισε το πρωτάθλημα "δύο ταχυτήτων".

Αναλυτικά: "Ενα φιλικό ήταν απλώς. Η αλήθεια θα φανεί από την επόμενη εβδομάδα. Χαμηλά λίγο η μπάλα... Ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε με διαφορετική ομάδα από ότι στο πρωτάθλημα. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας χειροκρότησε. Ο Στοχ με εντυπωσίασε, είναι ένας παίκτης πολύ γρήγορος και εκρηκτικός και κάνει σουτ από μακριά. Αλλάζει παιχνίδι και αναγκάστηκα να βάλω ένα γρήγορο παίκτη πάνω του, τον Γάλα".

Για το πρωτάθλημα:"Το κυριότερο είναι η ατυχία των φίλων μας, που δε θα έχουν τη χαρά να μας δουν. Αφού δεν παίζουμε στη Μυτιλήνη, είναι δύσκολο... Θα είναι ένα πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων. Στην πρώτη ταχύτητα, ο Ολυμπιακός με τον ο ΠΑΟΚ. Εχουν ρόστερ καλύτερο από τις υπόλοιπες ομάδες".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey