Μανούσος: "Να μείνουμε ταπεινοί!" [vid]

10/08/2013 - 23:11 Τελευταία τροποποίηση στις 11/08/2013 - 00:19

AELK_panigyriko_toumpaΜε τη λήξη του φιλικού στην Τούμπα, ο Γιώργος Μανούσος έκανε δηλώσεις στην κάμερα του OTE Sport 3, ως ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα, που πέτυχε μάλιστα και δύο εξαιρετικά γκολ.

Ο Μυτιληνιός επιθετικός κράτησε χαμηλούς τόνους, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πρέπει να παραμείνουμε ταπεινοί. Nα παλεύουμε για το καλύτερο δυνατό σε κάθε παιχνίδι και να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας στην κατηγορία, όσο πιο γρήγορα γίνεται». 

Όσο για το θερμό χειροκρότημα του κόσμου, ανέφερε: «Είναι καταπληκτικό το συναίσθημα να σε χειροκροτούν οι φίλοι του ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα...».

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν φοβούνται στην Καλλονή τον υποβιβασμό, ο Μανούσος ήταν κατηγορηματικός: «Όλες οι νεοφώτιστες ομάδες στη Super League, πρέπει να έχουν αυτό το φόβο μέσα τους. Δεν έχουμε καταφέρει κάτι μέχρι τώρα».

Αναφορικά με τις προσωπικές του ποδοσφαιρικές βλέψεις, ο περσινός πρώτος σκόρερ των Καλλονιατών στη Football League δεν έκρυψε την επιθυμία του να αγωνιστεί ξανά εκτός νησιού: «Στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα μου να παραμείνει γρήγορα στην κατηγορία και μέσα από τις εμφανίσεις μου, να έρθει μια καλή μεταγραφή».

(Φωτό: aelk.gr)

Δείτε σε βίντεο τα δύο υπέροχα γκολ του Γιώργου Μανούσου

{youtube}m6wGsVx-ZWI{/youtube}


ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey