Δευτέρα με Ατρόμητο λόγω... ΑΕΚ!

19/09/2013 - 20:17

AELK_OSFP_Saviola_Xorianopoulos1Μετατέθηκε για τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου ο αγώνας της ΑΕΛΚ με αντίπαλο τον Ατρόμητο Αθηνών, ο οποιος συμπεριλαμβάνεται στο πρόγραμμα της 6ης Αγωνιστικής της Super League.

O αγώνας ήταν προγραμματισμένος αρχικά να διεξαχθεί το Σάββατο (28/9), όμως η αλλαγή έγινε αναγκαστικά λόγω της εντός έδρας αναμέτρησης της ΑΕΚ με τη Θύελλα Ραφήνας, σε πλήρη επιβεβαιώση του ρεπορτάζ του "SL" από το πρωί σήμερα, μετά τη συνάντηση που είχαν εκπρόσωποι των δύο ομάδων, με τους αρμοδίους της ΕΠΟ, της Super League και τους ανθρώπους του ΟΑΚΑ.

Όπως αποφασίστηκε, η ΑΕΚ θα έχει τον πρώτο λόγο χρονικά για τη διεξαγωγή αγώνων στο Ολυμπιακό Στάδιο, λόγω του ότι εξασφάλισε πρώτη παραχωρητήριο σε σχέση με την ΑΕΛΚ.

Επίσης υπήρξε αλλαγή στην ημερομήνια διεξαγωγής του πρώτου αγώνα Κυπέλλου με τον Πιερικό, ο οποίος αντί για την προσεχή Τετάρτη, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο, θα διεξαχθεί την Πέμπτη (29/9), στις 15:30 στην Κατερίνη.

Σε ότι αφορά τη ρεβάνς κόντρα στον Πιερικό, η ΑΕΛΚ περιμένει την απάντηση της ΕΠΟ αναφορικά με το αίτημά της να πραγματοποιηθεί ο αγώνας στο Στάδιο "Κώστας Κεντέρης" της Καλλονής.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey