"Ιστορική" ανατροπή με κατάθεση ψυχής!

03/11/2013 - 17:36 Τελευταία τροποποίηση στις 03/11/2013 - 18:44

AELK_PAS_Leozinho_1-0_GoalΚαταθέτοντας στο γήπεδο όλον τους τον πληγωμένο εγωισμό και παίρνοντας από την τύχη όλα τους τα χρεωστούμενα από τον τελευταίο δύσκολο μήνα, οι παίκτες του Γιάννη Ματζουράκη πήραν εκδίκηση πρώτα απ΄ όλα από τον κακό τους εαυτό και έστειλαν μήνυμα στη Super League πως είναι ακόμα εδώ, ακμαία και ικανή πάντα για το καλύτερο.

Με συγκλονιστική ανατροπή, για πρώτη φορά φέτος, η Καλλονή που έμεινε δύο φορές πίσω στο σκορ, πήρε τεράστια νίκη επί του Πανιωνίου με 3-2. Γκολ κλάσης από τους Λεοζίνιο στο 2-2 και Γιονάν Γκαρσία για το 3-2 και δικαιολογημένο ξέσπασμα στον πάγκο για Ματζουράκη, Καρτάλη και όλο το επιτελείο της ομάδας, μετά το τελευταίο σφύριγμα!

Με το σερί των πέντε ηττών να σφίγγει τη θηλιά και το άγχος να είναι μεγαλύτερο από ποτέ, η Καλλονή στο «Βικελλίδης» μπήκε δυνατά, αλλά στην πρώτη καλή στιγμή των φιλοξενούμενων, δέχθηκε ξανά γκολ, με ευθύνη της άμυνας που δεν μπόρεσε να αναχαιτίσει το Ντούνη που έφερε το Γιάννου ανενόχλητο να πλασάρει για το 0-1 μόλις στο 12΄.

Η ΑΕΛΚ ευρισκόμενη ξανά πίσω στο σκορ προσπάθησε να αντιδράσει και το κατάφερε με μία πολύ όμορφη καρφωτή κεφαλιά του Μαρσέλο, που νίκησε στον αέρα του πάντες, έπειτα από καλή σέντρα του Ποντάνι.

Ο ρυθμός του παιχνιδιού στη συνέχεια άνοιξε, με εκατέρωθεν ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες, με αποκορύφωμα ανεπανάληπτο τετ α τετ του Περόνε που δεν κατέληξε σε γκολ. Στο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου η ΑΕΛΚ είχε καταγράψει για μία ακόμη φορά 11 τελικές έναντι τριών του Πανιωνίου, αλλά δεν είχε το προβάδισμα στο σκορ…

Στην επανάληψη το παιχνίδι είχε άγρια ομορφιά για τους… ουδέτερους φιλάθλους, αλλά καρδιοχτύπησε πολύ τους φίλους της Καλλονής, βλέποντας επιθετικά την ομάδα να είναι εξαιρετική αλλά πίσω… αποκαρδιωτική.

Στο 57΄ ο Αραβίδης μπήκε με τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-2 σε αντεπίθεση που βρήκε ξανά εκτεθειμένη την άμυνα της ΑΕΛΚ και αφού προηγουμένως ο Πανιώνιος είχε προειδοποιήσει με επικίνδυνη καλή στιγμή του Αυλωνίτη, για την προβληματική συνολική αμυντική λειτουργία των γηπεδούχων.

Από το 68΄ μέχρι το 71΄ ο Πανιώνιος απείλησε να «τελειώσει» το ματς, αλλά η Καλλονή έμεινε ζωντανή και στο 75΄ ο μικρόσωμος βιρτουόζος Βραζιλιάνος, Λεοζίνιο πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ, ενδεικτικό της μεγάλης του κλάσης, με όμορφη ατομική ενέργεια και εκπληκτικό τελείωμα στη γωνία του Γιαννακόπουλου!

Η μεγάλη ανατροπή συντελέστηκε τρία λεπτά αργότερα με ένα ακόμη πανέμορφο γκολ, αυτή τη φορά από τον Γιονάν Γκαρσία, που έστειλε τη μπάλα με το αριστερό στο βάθος της εστίας του «Ιστορικού»!

Ο Πανιώνιος προσπάθησε στο τελευταίο δεκάλεπτο να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης αλλά το ποτάμι πλέον δεν γύρισε πίσω και η Καλλονή με μεγάλη μαγκιά ομολογουμένως έβαλε τέλος στο αρνητικό της σερί!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Καλλονή (Μαντζουράκης): Σιδεράκης, Χωριανόπουλος, Λεάντρο, Κριπιντίρης, Ποντάνι, Μαρσέλο (84' Σιλιγαρδάκης), Φαρία, Λεοζίνιο, Γκαρσία (80' Γκάτσιτς), Μανούσος, Περόνε (88' Γάλας)
Πανιώνιος (Παντελής): Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Κουλουχέρης, Αυλωνίτης, Κούρος, Παντίδος, Μητρόπουλος (39' Παναγιωτούδης), Μενδρινός (81' Καμπάνταης), Ντούνης, Αραβίδης, Γιάννου (72' Λάσνικ)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey