Βλέπει... playoffs Ευρώπης!

24/11/2013 - 23:06 Τελευταία τροποποίηση στις 24/11/2013 - 23:10

AELK_Platanias_1-0Το θαύμα της Καλλονής καλά κρατεί και στη σκιά του απροσδόκητου χαμού του Παναγιώτη Σαλταμάρα, η ομάδα του Γιάννη Μαντζουράκη πέτυχε το στόχο της κόντρα στον Πλατανιά Χανίων, επικρατώντας χάρις σε τέρμα του Βλάσση Καζάκη!

Στο βροχερό ΟΑΚΑ, η ΑΕΛΚ δεν φάνηκε να επηρεάζεται από την διακοπή του πρωταθλήματος και έτρεξε επιτυχημένα ένα νέο νικηφόρο σερί τριών νικών, που τη φέρουν ξανά αντιμέτωπη με την πρόκληση των playoffs! Ας σημειωθεί ότι πριν την έναρξη του αγώνα, με αίτημα της ΠΑΕ ΑΕΛΚ, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Παναγιώτη Σαλταμάρα.

Στο πρώτο ημίχρονο, η Καλλονή χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα, πέραν μίας καλής στιγμής των φιλοξενούμενων με τον Τόρες που ανάγκασε σε σωτήρια επέμβαση τον Χογκ, δεν κατάφερε και να δημιουργήσει εκείνη ιδιαίτερα δύσκολες στιγμές στα καρέ των Κρητικών, με το ημίχρονο να τελειώνει χωρίς πολλές συγκινήσεις.

Στην επανάληψη όμως η ΑΕΛΚ μπήκε αποφασισμένη στον αγωνιστικό χώρο να κυριαρχήσει και το κατάφερε, χάνοντας και τη μεγαλύτερη ευκαιρία του παιχνιδιού με τον Καζάκη στο 54΄ να βρίσκει με δύσκολη κεφαλιά το οριζόντιο δοκάρι! Ο Μανούσος στην επαναφορά σούταρε ψηλά άουτ από πλεονεκτική θέση, αλλά ήδη η ΑΕΛΚ είχε δείξει πως εύκολα ή δύσκολα θα έφτανε στο γκολ που τόσο ήθελε. Και το κατάφερε στο 64΄ όταν ο Καζάκης έγινε αποδέκτης της μπάλας της όμορφης κάθετης του Μαρσέλο και με ψύχραιμο πλασέ, πρόλαβε την έξοδο του Γεωργαλλίδη, για να ανοίξει το σκορ!

Ο ρυθμός του αγώνα στη συνέχεια έπεσε, με την ΑΕΛΚ να ελέγχει το παιχνίδι και το υπέρ της αποτέλεσμα και να ξεπερνά χωρίς πολλές δυσκολίες τη φυσιολογική πίεση των τελευταίων λεπτών από πλευράς Πλατανιά που είχε ανεβεί μαζικά για την ισοφάριση.

Η Καλλονή με τη νίκη της αυτή, έφτασε ξανά μεταξύ των playoff της Ευρώπης, παίρνοντας τη νίκη απέναντι και σε μία ομάδα που στην αρχή της σεζόν, είχε τους ίδιους στόχους με εκείνη. Την παραμονή στην κατηγορία…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey